Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Janiec kandydatem na wójta gminy Bolesławiec
~~Cynobrowy Zawilec niezalogowany
28 lutego 2024r. o 23:47
~~Sinawy Tulipanowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~PAP napisał(a): Każdy program to ściema, konkurs dobrych życzeń.
Po wyborach zawsze o swoich obietnicach zapominają.

Może do tej pory tak było, ale teraz jest kandydat, który jak wygra , to zmieni tę zasadę, Pan Janiec będzie bardzo dobrym wójtem.

Jakieś argumenty za tym?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Liliowy Słoneczniczek niezalogowany
29 lutego 2024r. o 7:44
~~Cynobrowy Zawilec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sinawy Tulipanowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~PAP napisał(a): Każdy program to ściema, konkurs dobrych życzeń.
Po wyborach zawsze o swoich obietnicach zapominają.

Może do tej pory tak było, ale teraz jest kandydat, który jak wygra , to zmieni tę zasadę, Pan Janiec będzie bardzo dobrym wójtem.

Jakieś argumenty za tym?

Inteligencja i kultura wrodzona,do tego bardzo duże umiejętności zarządzania i współpracy.
~~Malinowy Głóg niezalogowany
29 lutego 2024r. o 16:07
Ktoś napisał: ~~Rudoczerwona Dalia napisał(a): 200 000 na ludowe zespoły sportowe???
I co oni za te 200 tys kupią? 4000 piłek? Czy 4000 koszulek?
Przecież to ewidentny wał.

Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymie... Ludzie!!! Dużo źle, za mało też źle. Takie jest podejście mieszkańców. Ale też kopałem gałę kiedyś w tej gminie i coś pamiętam. Mamy kluby zrzeszone w LZS. Ich koszty funkcjonowania, to nie tylko piłki, ale też stroje, dojazdy na mecze, utrzymanie boisk, opłaty okołomeczowe, czyli również za sędziowanie etc. A to nie są małe kwoty. Czego nie rozumiecie?

Jak dla mnie dostali o jedno zero za duzo
~~Żółtoczerwony Wielosił niezalogowany
29 lutego 2024r. o 21:32
~~Malinowy Głóg napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cynobrowy Zawilec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudoczerwona Dalia napisał(a): 200 000 na ludowe zespoły sportowe???

Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymie... Ludzie!!! Dużo źle, za mało też źle. Takie jest podejście mieszkańców. Ale też kopałem gałę kiedyś w tej gminie i coś pamiętam. Mamy kluby zrzeszone w LZS. Ich koszty funkcjonowania, to nie tylko piłki, ale też stroje, dojazdy na mecze, utrzymanie boisk, opłaty okołomeczowe, czyli również za sędziowanie etc. A to nie są małe kwoty. Czego nie rozumiecie?

Pan Andrzej Janiec wygra wybory na Wójta, bo kwietnia 7 przegonimy Jaworskiego.
~~Bursztynowa Laurencja niezalogowany
29 lutego 2024r. o 21:48
~~Żółtoczerwony Wielosił napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malinowy Głóg napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cynobrowy Zawilec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudoczerwona Dalia napisał(a): 200 000 na ludowe zespoły sportowe???

Pan Andrzej Janiec wygra wybory na Wójta, bo kwietnia 7 przegonimy Jaworskiego.

Masz aż tak liczną rodzinkę?
~~Bursztynowa Laurencja niezalogowany
29 lutego 2024r. o 22:26
To jak, dowiem się ile kadencji Janiec był radnym w gminie Boleslawiec a ile radnym sołeckim?
~~Cynobrowy Zawilec niezalogowany
1 marca 2024r. o 1:00
~~Bursztynowa Laurencja napisał(a): To jak, dowiem się ile kadencji Janiec był radnym w gminie Boleslawiec a ile radnym sołeckim?

Odpowiedź na te pytania: radnym w Gminie Bolesławiec - był 0 razy, członkiem rady sołeckiej - nie wiem, ale może się kiedyś pochwali :-)
~~Zgniły Mieczyk niezalogowany
1 marca 2024r. o 8:33
Ktoś napisał: ~~Bursztynowa Laurencja napisał(a): To jak, dowiem się ile kadencji Janiec był radnym w gminie Boleslawiec a ile radnym sołeckim?

Odpowiedź na te pytania: radnym w Gminie Bolesławiec - był 0 razy, członkiem rady sołeckiej - nie wiem, ale może się kiedyś pochwali :-)

A to jakiś warunek?Wykształcenie i przedsiębiorczość to się liczy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.