Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Janiec kandydatem na wójta gminy Bolesławiec
~~Kasztanowatordzawy Niecierpek niezalogowany
15 lutego 2024r. o 15:15
~~Xyw napisał(a): Mam nadzieję że do trzech razy sztuka. Kiedyś z Krzysztofem Zatylnym Dutkowski po abdykacji Gawrona "wygrał" 3 głosami, ostatnio z Andrzejem Jancem małą ilością glosow.
Wierzę że to ten trzeci raz jak wygrali fuksem...
Znam Romka , Andrzeja kojarzę , ale zmiana będzie jak najbardziej na plus dla Gminy

Zmiana jest potrzebna
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
15 lutego 2024r. o 15:17
~~Lordowa napisał(a): Ja za Zastępcą Jaworskim, zna już tematy od podszewki i najbardziej się nadaje .

Jakby tak rozumować to po co wybory powinno się mianować kogoś , bo zna gminę.Komuno wróć.
15 lutego 2024r. o 15:18
~~Zatroskany mieszkaniec napisał(a): Martwi mnie jedna rzecz, skoro Pan Janiec ma teraz tyle zajęć i jest zaangażowany w tak wiele spraw pozagminnych to czy będzie miał czas aby zarządzać naszą gminą.

Nie bój się da radę.
15 lutego 2024r. o 15:19
~~Ciemnoczekoladowa Lepnica napisał(a): Takie pytanie bo nie znam odpowiedzi, czy kandydat reprezentuje siebie czy PIS ?

A kogo reprezentuje Pan Jaworski siebie czy SLD, KO, PSL, a może PiS ?
15 lutego 2024r. o 16:20
~~Jasnopomarańczowa Cebulica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Nastrurcja napisał(a): krótkie pytanie: co kontrkandydat potrafi? jakie ma inne doświadczenie życiowe? Co może robić jeśli przegra?

Zapewne będzie robił to co robi. Bardziej boję się o jego kontrkandydata,

Czas na zmianę.
15 lutego 2024r. o 16:40
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Ja za Jaworskim jestem

Brawo Panie Janiec, ta gmina potrzebuje kogoś takiego na Wójta.
~~Myszata Jasnota niezalogowany
15 lutego 2024r. o 18:11
~~Kasztanowatordzawy Niecierpek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zatroskany mieszkaniec napisał(a): Martwi mnie jedna rzecz, skoro Pan Janiec ma teraz tyle zajęć i jest zaangażowany w tak wiele spraw pozagminnych to czy będzie miał czas aby zarządzać naszą gminą.

Nie bój się da radę.

To wszystko co robi do tej pory, to jest zdobywanie doświadczenia .Są to zalety,szerokie spektrum działania to pozytywy. Bycie 25 lat w jednym miejscu to jest uwstecznienie.
~~Żółtozielona Rezeda niezalogowany
15 lutego 2024r. o 20:44
~~Myszata Jasnota napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Niecierpek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zatroskany mieszkaniec napisał(a): Martwi mnie jedna rzecz, skoro Pan Janiec ma teraz tyle zajęć i jest zaangażowany w tak wiele spraw pozagminnych to czy będzie miał czas aby zarządzać naszą gminą.

Nie bój się da radę.
To wszystko co robi do tej pory, to jest zdobywanie doświadczenia .Są to zalety,szerokie spektrum działania to pozytywy. Bycie 25 lat w jednym miejscu to jest uwstecznienie.

Co zrobił Zastępca dla Gminy Bolesławiec , co ułatwiłoby życie mieszkańcom, a przydałby się bezpłatne dojazdy do miasta, do lekarza, na zakupy, czy do szkoły średniej, jakiś parking, aby nie musieli ponosić tak wysokich opłat jak przyjadą do Bolesławca
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza