~~Xyw napisał(a): Mam nadzieję że do trzech razy sztuka. Kiedyś z Krzysztofem Zatylnym Dutkowski po abdykacji Gawrona "wygrał" 3 głosami, ostatnio z Andrzejem Jancem małą ilością glosow.
Wierzę że to ten trzeci raz jak wygrali fuksem...
Znam Romka , Andrzeja kojarzę , ale zmiana będzie jak najbardziej na plus dla Gminy
~~Lordowa napisał(a): Ja za Zastępcą Jaworskim, zna już tematy od podszewki i najbardziej się nadaje .
~~Zatroskany mieszkaniec napisał(a): Martwi mnie jedna rzecz, skoro Pan Janiec ma teraz tyle zajęć i jest zaangażowany w tak wiele spraw pozagminnych to czy będzie miał czas aby zarządzać naszą gminą.
~~Ciemnoczekoladowa Lepnica napisał(a): Takie pytanie bo nie znam odpowiedzi, czy kandydat reprezentuje siebie czy PIS ?
~~Jasnopomarańczowa Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Nastrurcja napisał(a): krótkie pytanie: co kontrkandydat potrafi? jakie ma inne doświadczenie życiowe? Co może robić jeśli przegra?
Zapewne będzie robił to co robi. Bardziej boję się o jego kontrkandydata,
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Ja za Jaworskim jestem
~~Kasztanowatordzawy Niecierpek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zatroskany mieszkaniec napisał(a): Martwi mnie jedna rzecz, skoro Pan Janiec ma teraz tyle zajęć i jest zaangażowany w tak wiele spraw pozagminnych to czy będzie miał czas aby zarządzać naszą gminą.
Nie bój się da radę.
~~Myszata Jasnota napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Niecierpek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zatroskany mieszkaniec napisał(a): Martwi mnie jedna rzecz, skoro Pan Janiec ma teraz tyle zajęć i jest zaangażowany w tak wiele spraw pozagminnych to czy będzie miał czas aby zarządzać naszą gminą.
Nie bój się da radę.
To wszystko co robi do tej pory, to jest zdobywanie doświadczenia .Są to zalety,szerokie spektrum działania to pozytywy. Bycie 25 lat w jednym miejscu to jest uwstecznienie.
Co zrobił Zastępca dla Gminy Bolesławiec , co ułatwiłoby życie mieszkańcom, a przydałby się bezpłatne dojazdy do miasta, do lekarza, na zakupy, czy do szkoły średniej, jakiś parking, aby nie musieli ponosić tak wysokich opłat jak przyjadą do Bolesławca