Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Janiec kandydatem na wójta gminy Bolesławiec
~~Lordowa niezalogowany
15 lutego 2024r. o 11:43
Ja za Zastępcą Jaworskim, zna już tematy od podszewki i najbardziej się nadaje .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karmelowopłowa Miodunka niezalogowany
15 lutego 2024r. o 11:47
~~Lordowa napisał(a): Ja za Zastępcą Jaworskim, zna już tematy od podszewki i najbardziej się nadaje .

25 lat "odsiedział" w gminie, to już brak obiektywizmu poprzez zmęczenie materiału .Rutyna,brak innowacji a przez to cofa nas .
15 lutego 2024r. o 11:50
~~Lordowa napisał(a): Ja za Zastępcą Jaworskim, zna już tematy od podszewki i najbardziej się nadaje .

25 lat"odsiedział" w gmi

25 lat "odsiedział" w gminie,wystarczy.Jak jest dobry to pracę
15 lutego 2024r. o 11:52
~~Karmelowopłowa Miodunka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lordowa napisał(a): Ja za Zastępcą Jaworskim, zna już tematy od podszewki i najbardziej się nadaje .

25 lat"odsiedział" w gmi
Ktoś napisał: ~~Lordowa napisał(a): Ja za Zastępcą Jaworskim, zna już tematy od podszewki i najbardziej się nadaje .
25 lat "odsiedział" w gminie,wystarczy.Jak jest dobry to pracę znajdzie.Po tylu latach to już rutyna i marazm.przez co cofa nas jako gminę w rozwoju.
~~Żółtobiała Irga niezalogowany
15 lutego 2024r. o 12:11
Zgadzam się z poprzednikiem.Rutyna i sztampa to prosta droga do kunktatorstwa i kolesiostwa.Pan Andrzej Janiec jest w stanie zmienić układ który stworzyli Gawron i Dutkowski wraz z bezpartyjnymi.
~~Szarobiała Miechunka niezalogowany
15 lutego 2024r. o 13:28
Czas na oderwanie kolesiowskiej pępowiny od miasta i postawienie Gminy w roli partnera a nie klienta. - głosujmy na Jańca!
~~Xyw niezalogowany
15 lutego 2024r. o 15:08
Mam nadzieję że do trzech razy sztuka. Kiedyś z Krzysztofem Zatylnym Dutkowski po abdykacji Gawrona "wygrał" 3 głosami, ostatnio z Andrzejem Jancem małą ilością glosow.
Wierzę że to ten trzeci raz jak wygrali fuksem...
Znam Romka , Andrzeja kojarzę , ale zmiana będzie jak najbardziej na plus dla Gminy
~~Kasztanowatordzawy Niecierpek niezalogowany
15 lutego 2024r. o 15:14

Zna tematy, ale niczym się nie wykazał, sama znajomość problemów nie wystarczy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza