~~Teo napisał(a):Ktoś napisał: ~~balzack napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Limonkowa Skalnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Podaj źródło tych rewelacji.
Najechali na redakcję i chcieli zabrać laptopa redaktorowi, bo u "SOWY" ich podsłuchano, jak żarli ośmiorniczki i mówili, że budkę pod ruską ambasadą podpalili, żeby mogli zgonić na narodowców.
Nie rozumiesz po polsku?
To było pytanie o źródło, a nie prośba o kolejne wys.ry.wy z prawicowej do.opy.
To jest źródło, sam to widziałem, na własne oczy jak Tusk dławił niezależne media.
Ty kaczy penisie.
Możesz się wypiąć Kaczorowi, Tuskowi a w szczególności Biedroniowi.
Mnie w to nie mieszaj, jestem innej orientacji.
Wypiąć jak twoja matka ! Ojca swego znasz ?
~~pytanie 2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~balzack napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Limonkowa Skalnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Podaj źródło tych rewelacji.
Najechali na redakcję i chcieli zabrać laptopa redaktorowi, bo u "SOWY" ich podsłuchano, jak żarli ośmiorniczki i mówili, że budkę pod ruską ambasadą podpalili, żeby mogli zgonić na narodowców.
Nie rozumiesz po polsku?
To było pytanie o źródło, a nie prośba o kolejne wys.ry.wy z prawicowej do.opy.
To jest źródło, sam to widziałem, na własne oczy jak Tusk dławił niezależne media.
Ty kaczy penisie.
Możesz się wypiąć Kaczorowi, Tuskowi a w szczególności Biedroniowi.
Mnie w to nie mieszaj, jestem innej orientacji.
Wypiąć jak twoja matka ! Ojca swego znasz ?
Jedziesz po bandzie, widać, że brakuje ci argumentów.
Pamiętam czasy jak rządził Tusk i duża część społeczeństwa nie miała pracy, dzisiaj powstały obozy pracy na przedmieściach Bolesławca i w okolicznych strefach, ludzie mają na chleb i szybko zapomnieli jak było.
Powodzenia, ja sobie zawsze radzę bo na nikogo nie liczę, tylko na siebie, poradzę sobie i tym razem a ludzie którzy głosowali na bandę czworga, niech żałują. To tylko kwestia czasu i szybko się przekonają, że to był błąd. Już zastanawiają się czy w zimie będą mieli ciepło w domach, bo Unia Europejska zabroni im palenia drewnem i węglem.
~~Dyniowy Kroplik napisał(a): Kwiiii, kwiiii, kwiiii... XD
Zastosowana autokorekta