Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy rząd Koalicji Obywatelskiej powołany przez Sejm spełnia oczekiwania Polaków?

~~pytanie 2 niezalogowany
19 lutego 2024r. o 21:35
~~Teo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~balzack napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Limonkowa Skalnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Podaj źródło tych rewelacji.

Najechali na redakcję i chcieli zabrać laptopa redaktorowi, bo u "SOWY" ich podsłuchano, jak żarli ośmiorniczki i mówili, że budkę pod ruską ambasadą podpalili, żeby mogli zgonić na narodowców.

Nie rozumiesz po polsku?

To było pytanie o źródło, a nie prośba o kolejne wys.ry.wy z prawicowej do.opy.
To jest źródło, sam to widziałem, na własne oczy jak Tusk dławił niezależne media.

Ty kaczy penisie.

Możesz się wypiąć Kaczorowi, Tuskowi a w szczególności Biedroniowi.
Mnie w to nie mieszaj, jestem innej orientacji.

Wypiąć jak twoja matka ! Ojca swego znasz ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Teo niezalogowany
19 lutego 2024r. o 21:49
~~pytanie 2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~balzack napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Limonkowa Skalnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Podaj źródło tych rewelacji.

Najechali na redakcję i chcieli zabrać laptopa redaktorowi, bo u "SOWY" ich podsłuchano, jak żarli ośmiorniczki i mówili, że budkę pod ruską ambasadą podpalili, żeby mogli zgonić na narodowców.

Nie rozumiesz po polsku?

To było pytanie o źródło, a nie prośba o kolejne wys.ry.wy z prawicowej do.opy.
To jest źródło, sam to widziałem, na własne oczy jak Tusk dławił niezależne media.

Ty kaczy penisie.

Możesz się wypiąć Kaczorowi, Tuskowi a w szczególności Biedroniowi.
Mnie w to nie mieszaj, jestem innej orientacji.

Wypiąć jak twoja matka ! Ojca swego znasz ?

Jedziesz po bandzie, widać, że brakuje ci argumentów.
Pamiętam czasy jak rządził Tusk i duża część społeczeństwa nie miała pracy, dzisiaj powstały obozy pracy na przedmieściach Bolesławca i w okolicznych strefach, ludzie mają na chleb i szybko zapomnieli jak było.
Powodzenia, ja sobie zawsze radzę bo na nikogo nie liczę, tylko na siebie, poradzę sobie i tym razem a ludzie którzy głosowali na bandę czworga, niech żałują. To tylko kwestia czasu i szybko się przekonają, że to był błąd. Już zastanawiają się czy w zimie będą mieli ciepło w domach, bo Unia Europejska zabroni im palenia drewnem i węglem.
~~Limonkowa Skalnica niezalogowany
19 lutego 2024r. o 23:12
W Polsce mamy więcej duchownych (30.800),
niż internistów (29.100),
więcej plebanii (10.200)
niż bibliotek (7.700)
tyle samo lekcji religii (608) w cyklu szkoły podstawowej
co razem wziętych lekcji chemii, biologii, geografii i fizyki.
Mamy tylko 1500 pełnowymiarowych szkolnych sal
gimnastycznych,
ale ponad 2000 domów zakonnych. Mamy tylu samo egzorcystów (120),
co lekarzy-genetyków.
Mamy prawie 20 razy więcej legalnie zarejestrowanych wróżek, astrologów i chiromantów (ok. 15.000)
niż koncesjonowanych doradców inwestycyjnych (800).
30% z nas wierzy we wróżby Cyganek oraz że pierwsi ludzie żyli razem z dinozaurami.
25% dorosłych Polaków chociaż raz było u wróżki (lub kupiło wróżbę), ale tylko 10% w jakimkolwiek muzeum.
Czy moźe dziwić, źe mniej mamy inżynierów (119.000) niż prostytutek (150.000)?
~~Dyniowy Kroplik niezalogowany
19 lutego 2024r. o 23:52
Kwiiii, kwiiii, kwiiii... XD
~~pinochet niezalogowany
20 lutego 2024r. o 0:27
~~Dyniowy Kroplik napisał(a): Kwiiii, kwiiii, kwiiii... XD

Euro dziwny czlowiek tylko to potrafi napisać,bo żadnych argumentów nie ma.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza