~~Hetman napisał(a): Róbta co chceta, chceta dawać to dawajta, chceta grać to grajta.
Wasza wola.
~~Czarnobrązowy Enkiant napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lukasz napisał(a): A jakie koszta tego wszystkiego były? Jestem bardzo ciekaw ile było by na czysto?
Może zw 100 tys.
Wszystko tak przeliczasz? Masz naprawdę ciężko w życiu. Jak zachorujesz, czego Ci nie życzę, i wylądujesz w szpitalu i będziesz leczony sprzętem zakupiony przez WOŚP, też będziesz liczył ile będzie na czysto, po .uj siejesz ferment, doceń czyjeś poświęcenie.
~~Brunatny Słonecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarnobrązowy Enkiant napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lukasz napisał(a): A jakie koszta tego wszystkiego były? Jestem bardzo ciekaw ile było by na czysto?
Może zw 100 tys.
Wszystko tak przeliczasz? Masz naprawdę ciężko w życiu. Jak zachorujesz, czego Ci nie życzę, i wylądujesz w szpitalu i będziesz leczony sprzętem zakupiony przez WOŚP, też będziesz liczył ile będzie na czysto, po .uj siejesz ferment, doceń czyjeś poświęcenie.
Szantażyk emocjonalny , typowy dla tej "charytatywnej zbiórki" .
Leczyć go będą lekarze między innymi z moich składek , których płacę co miesiąc jako pracodawca kilka tysięcy złotych.
Sam sprzęt to sobie możesz dzieciaku do pokoju wstawić i na niego patrzeć przed zaśnięciem.
Przed zaśnięciem z reguły czytam, dzieciakiem już dawno nie jestem, a Ty wielki pracodawco, dzieciaku utrzymujący służbę zdrowia,bo jak piszesz wpłacasz wieeeelkie środki, pomyśl (jak wiesz o czym piszę) jak się one mają do środków z WOŚP! I weź też pod uwagę fakt, że lekarz bez odpowiedniego sprzętu to Ci tylko lek na ból d.u.p.s.k.a może przepisać, i czytając Twój wpis;- powinien!