~~bolecnauta napisał(a): Podpis sędziego był nielegalny?
~~Srebrnoszara Skimia napisał(a): ""Andrzej, musisz zrozumieć, że ta koalicja z PiS to jak randka z modliszką. Wiesz, modliszka jest z pozoru spokojna i niegroźna, ale gdy już cię uwiedzie, może cię dosłownie pochłonąć (...)Ta randka z modliszką jest dla nas konieczna, żeby nabić sobie kabzę. Może nie podoba mi się, jak PiS działa i co reprezentuje, ale wiem, że muszę grać ich grę, żeby mieć jakiś wpływ i zarobić trochę grosza"."
stenogram i co wiecej powiedziec ;)
~~Srebrnoszara Skimia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Skimia napisał(a): ""Andrzej, musisz zrozumieć, że ta koalicja z PiS to jak randka z modliszką. Wiesz, modliszka jest z pozoru spokojna i niegroźna, ale gdy już cię uwiedzie, może cię dosłownie pochłonąć (...)Ta randka z modliszką jest dla nas konieczna, żeby nabić sobie kabzę. Może nie podoba mi się, jak PiS działa i co reprezentuje, ale wiem, że muszę grać ich grę, żeby mieć jakiś wpływ i zarobić trochę grosza"."
hit na wybory;)
~~Płomienny Żeniszek napisał(a): Media poprzez rząd szczują umiejętnie społeczeństwo, a wszystko drożeje. Paliwo poszło w górę i już nikt nie protestuje, podatki. Zboże i inne produkty pochodzące z Ukrainy zalewają nasz kraj, a rząd zgania to na PiS, a ciemny lud - wyznawczy Po to kupują. PE z von Leyen narzucają nam ,,Zielony Ład", a sami w dostatkach opływają i żyją jak paczki w maśle. Kit wciskają nam europosłowie z KO, a sami zarabiają ponad 10 tys. euro, mieszkanie służbowe, auto, a my mamy biedę klapać. Zachodnie korporacje robią interesy na Ukrainie i Niemcy poprzez PE zniszczą nasze rolnictwo zbożami pochodzącymi z Ukrainy. Kupują tam za 250 zł za 1 tonę pszenicy i w Polsce sprzedają po 500 zł. Naszego wtedy nikt nie kupi , rolnik splajtuje i Bracia Starsi wykupią nasza ziemię.
~~Srebrnoszara Skimia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Skimia napisał(a): ""Andrzej, musisz zrozumieć, że ta koalicja z PiS to jak randka z modliszką. Wiesz, modliszka jest z pozoru spokojna i niegroźna, ale gdy już cię uwiedzie, może cię dosłownie pochłonąć (...)Ta randka z modliszką jest dla nas konieczna, żeby nabić sobie kabzę. Może nie podoba mi się, jak PiS działa i co reprezentuje, ale wiem, że muszę grać ich grę, żeby mieć jakiś wpływ i zarobić trochę grosza"."
hit na wybory;)