~~Pytanie napisał(a): Dzisiaj pan marszałek sejmu przeprosił, że się pomylił może ktoś by wziął z niego przykład ,?
~~Srebrnoszara Skimia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Skimia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Skimia napisał(a): ""Andrzej, musisz zrozumieć, że ta koalicja z PiS to jak randka z modliszką. Wiesz, modliszka jest z pozoru spokojna i niegroźna, ale gdy już cię uwiedzie, może cię dosłownie pochłonąć (...)Ta randka z modliszką jest dla nas konieczna, żeby nabić sobie kabzę. Może nie podoba mi się, jak PiS działa i co reprezentuje, ale wiem, że muszę grać ich grę, żeby mieć jakiś wpływ i zarobić trochę grosza"."
stenogram i co wiecej powiedziec ;)
hit na wybory;)
nie głosowałam na bezpartyjnych a teraz tym bardziej!!!!
nawet jak się pochowają w forum i komitetach lub jak poszukają fruktów w np PSL ;)
I ja z dala od Tych Panow.
~~Platynowy Rozwar napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pytanie napisał(a): Dzisiaj pan marszałek sejmu przeprosił, że się pomylił może ktoś by wziął z niego przykład ,?
Najpierw wypowiadał się, że bardzo skrupulatnie oglądał nagrania.To jak pomylił posłanki?Czyżby kłamał?
~~Srebrnoszara Skimia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Skimia napisał(a): ""Andrzej, musisz zrozumieć, że ta koalicja z PiS to jak randka z modliszką. Wiesz, modliszka jest z pozoru spokojna i niegroźna, ale gdy już cię uwiedzie, może cię dosłownie pochłonąć (...)Ta randka z modliszką jest dla nas konieczna, żeby nabić sobie kabzę. Może nie podoba mi się, jak PiS działa i co reprezentuje, ale wiem, że muszę grać ich grę, żeby mieć jakiś wpływ i zarobić trochę grosza"."
stenogram i co wiecej powiedziec ;)
hit na wybory;)
~~Złotożółta Sośnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Perłowy Słoneczniczek napisał(a): A powiedzcie kto ustawki urządza sprzedaje bandziorom informacje i bierze łapówki oraz handluje narkotykami i zastrasza ludzi ? ABW ? Czy Bolesławiecką klika policja prokuratura sędziowie prawnicy i politycy to jest zorganizowana przestępczość to może ktoś się po was w końcu pofatygował
Konkretne dowody albo kłamiesz.
~~Poczerwieniały Czosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~czy napisał(a): czy ABW inwigilowało synatora, kamiliona, bezpartyjnego a przszłego III drogowca rolinka z PSLu juniora Barczyka ?? Chciałabym zeby niektóre nasze rozmowy były :)
To będą ciekawe chwilę dla Elyty.