Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Ciemnoszary Rdest niezalogowany
13 marca 2024r. o 13:44
~~Trawiasty Tytoń napisał(a): Ja jestem zadowolona, że te plakaty są powieszone. Nie znam wszystkich kandtdatów, a na tych startujących od 35 lat głosowała nie będę. Popieram postulat, aby nie głosować na emerytów i dawnych działaczy PZPR. Oni wstydu nie mają. Będę namawiała wszystkich, aby głosowali na młodych oraz kobiety a wójta także lepiej mieć młodszego, a nie emeryta likwidatora, który pierwsze co zrobił to powsadzał rodzinkę na stołki w gminie.

Przecież skoro tu piszesz to znasz . Jak tępym trzeba być ,żeby sklicić takie zdanie. Jak jesteś takim ogranicznikiem i nie znasz ludzi to zostaw tą decyzję dla mądrzejszych od siebie. Idź spać dalej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonobiała Mina niezalogowany
13 marca 2024r. o 14:22
~~Stefan napisał(a): czerpać

Nie wiem wiem że Król należy do solidarnej Polski ale jak przegrała to się na nią wspina i szuka poparcia nawet W PO bo z lasu zaraz wyrzuca;-)
~~Brudnozielona Trzmielina niezalogowany
13 marca 2024r. o 15:04
~~Złocistorudy Judaszowiec napisał(a): Szwagier, kuzynka, dalsza rodzinka,
Dwóch emerytów, z PZPRu komuchy-
Ryszarda Kawki do Rady druchy.

I wszystko w temacie.
~~Grażyna niezalogowany
13 marca 2024r. o 17:36
~~Trawiasty Tytoń napisał(a): Ja jestem zadowolona, że te plakaty są powieszone. Nie znam wszystkich kandtdatów, a na tych startujących od 35 lat głosowała nie będę. Popieram postulat, aby nie głosować na emerytów i dawnych działaczy PZPR. Oni wstydu nie mają. Będę namawiała wszystkich, aby głosowali na młodych oraz kobiety a wójta także lepiej mieć młodszego, a nie emeryta likwidatora, który pierwsze co zrobił to powsadzał rodzinkę na stołki w gminie.

Zrozumiałe by nie głosować na starych emerytów i byłych członków PZPR , bo to takie samo dziadostwo jak obecna Koalicja Obywatelska.
~~Alf niezalogowany
13 marca 2024r. o 18:42
Jak będzie dobrze rządzić i zaspokoi potrzeby mieszkańców to gdyby nawet był z samego Marsa i partii kosmitów to na kogoś takiego warto oddać głos
~~Rysiek niezalogowany
13 marca 2024r. o 18:49
~~Brudnozielona Trzmielina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złocistorudy Judaszowiec napisał(a): Szwagier, kuzynka, dalsza rodzinka,
Dwóch emerytów, z PZPRu komuchy-
Ryszarda Kawki do Rady druchy.

I wszystko w temacie.

A Krzysztofa K.zona pracuje tez w gminie jeszcze przyjęta po znajomości beż wykształcenia przez śp Darka a córka zatrudniona w firmie która się spaliła na wysypisku to chyba teraz wszystko w temacie;-)
~~Rafal niezalogowany
13 marca 2024r. o 18:51
~~Alf napisał(a): Jak będzie dobrze rządzić i zaspokoi potrzeby mieszkańców to gdyby nawet był z samego Marsa i partii kosmitów to na kogoś takiego warto oddać głos

Jakie potrzeby?chyba swoje.zapytajcie mieszkańców NK jak się chodziło do tego pana po drzewo jak był lesniczym?
~~Oranżowa Pragnia niezalogowany
13 marca 2024r. o 19:20
Teraz już wyuczona za nasze:-)zauważcie zw pan Król jest aktywny na forach internetowych w godzinach pracy Ciekawe co na to dyrektor regionalny?taki to gospodarz wy też tak możecie u Siebie w pracy się dziec na Facebooku itp?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza