~~Biskupi Motylek napisał(a): Trzy tygodnie temu miałem zabieg w prywatnej klinice chirurgicznej GOYA we Wrocławiu. Tu mi proponowano czerwiec lub lipiec najszybciej. Zarejestrowałem się do Wrocławia telefonicznie. Termin oczekiwania na zabieg- tydzień. Rejestrację miałem na 14,30 godz. Wywołano mnie o 14,28 godz. O 17,30 byłem w domu. Dodam tylko, że w naszej wykańczalni leżał bym 3 dni . Pozdrawiam.
~~Kasztanowordzawa Trzmielina napisał(a): Idąc na ten holter na NFZ trzeba przynieść ze sobą baterie ... coś muszę dodać do niekończącego się pasma sukcesów Pana Dyrektora w zarządzaniu naszym tj. podatników szpitalem .... zatem badanie holter na NFZ jest dostępne, czeka się niespełna miesiąc i trzeba wiedzieć jakie paluszki tj. baterie pasują do tego ustrojstwa, bo ja nietechniczna jestem i kurcze mam problem .... niech mi nie potrącają składek na zdrowotne, pójdę prywatnie, zapłacę 1500 zł (?) i zrobię sobie cały panel bez czekania i denerwowania się gównianymi bateriami, bo skąd ja mam wiedzieć jakie paluszki do tego holtera mam zabrać ? ... Pan Dyrektor wie ? Założę się, że nie ....
~~Fioletowoczarna Truskawka napisał(a): A i musi próbować posiłki z kuchni codziennie:)
~~Ciemnofioletowa Gęsiówka napisał(a): ''doradca'' polskiego ''prezy-dęta''
''Poboży wyjaśnił, że patrzy na resort pod przewodnictwem nowego rządu "bardzo krytycznie".
– Niestety, jak obserwuje działania podejmowane przez zastępcę pana ministra Kierwińskiego w obszarze resortowej służby zdrowia, polegające na odwoływaniu dyrektorów, którzy wyprowadzili nasze szpitale z bardzo trudnej finansowej sytuacji na plus i jeszcze pokazali ogromne znaczenie i wagę tych resortowych szpitali w czasie pandemii, (...) to jestem trochę przerażony – wyznał polityk''.
a to ciekawe z tym wyprowadzaniem z ''trudnych sytuacji finansowych'' ...;D
bo u nas wręcz odwrotnie...szpital tonie w długach a jego ''dyrektor'' poszedł w ''deweloperkę''...;D
i tam też chyba niezbyt wesoło bo sprawa ucichła...
~~Ciemnogranatowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Biskupi Motylek napisał(a): Trzy tygodnie temu miałem zabieg w prywatnej klinice chirurgicznej GOYA we Wrocławiu. Tu mi proponowano czerwiec lub lipiec najszybciej. Zarejestrowałem się do Wrocławia telefonicznie. Termin oczekiwania na zabieg- tydzień. Rejestrację miałem na 14,30 godz. Wywołano mnie o 14,28 godz. O 17,30 byłem w domu. Dodam tylko, że w naszej wykańczalni leżał bym 3 dni . Pozdrawiam.
Catering jest ważniejszy.. a może budki z Kebabem Św Lukasza opanują szkoły i urzędy:) prponuje pierwsze w starostwie i w Ratuszu :) bon apetyt dla Starosty i prezydenta