~~Kl napisał(a): Szkoda że nie ma fotki odpalonych rac, dymu i tych którzy zagłuszali hymn śpiewany przez biegaczy:(
~~Kl napisał(a): Szkoda że nie ma fotki odpalonych rac, dymu i tych którzy zagłuszali hymn śpiewany przez biegaczy:(
~~Żółtoszary Jastrzębiec napisał(a): Piękna radosna impreza, a kibole stali w tle coś tam ich było widać ale i tak wszyscy stali bliżej ławek i muzyki więc w zasadzie niezauważeni byli. Ja tam nic nie widziałam tylko cieszyłam się towarzystwem i atmosferą.
Marcin Marczewski napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kl napisał(a): Szkoda że nie ma fotki odpalonych rac, dymu i tych którzy zagłuszali hymn śpiewany przez biegaczy:(
Zdecydowaliśmy, aby nie promować i nie pokazywać tzw. patriotów i ich zachowań.
~~Złotoruda Rudbekia napisał(a):Biegasz,chyba po piwo do biedronki.Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Jastrzębiec napisał(a): Piękna radosna impreza, a kibole stali w tle coś tam ich było widać ale i tak wszyscy stali bliżej ławek i muzyki więc w zasadzie niezauważeni byli. Ja tam nic nie widziałam tylko cieszyłam się towarzystwem i atmosferą.
No przeciez ci kibole to wyznawcy wykletych, to skad zaskoczenie, ze sie dzicz zachowuje jak zwykle? Biegam, ale nigdy w zyciu bym sie nie pojawiła na imprezie pod takim hasłem i patronatem :/