~~Płowoszara Nemezja napisał(a): To wina organizatorów którzy co roku kiboli zapraszają i tolerują. Wstyd panie kandydacie na prezydenta!
~~Czarnawy Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kl napisał(a): Szkoda że nie ma fotki odpalonych rac, dymu i tych którzy zagłuszali hymn śpiewany przez biegaczy:(
Niczego takiego nie było więc nie pokazali. W trakcie hymnu były race jak zawsze na tego typu imprezach np. 1 sierpnia. Teraz nagle zaczęły przeszkadzać;)
~~Błękitnozielony Wrzosiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotoruda Rudbekia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Jastrzębiec napisał(a): Piękna radosna impreza, a kibole stali w tle coś tam ich było widać ale i tak wszyscy stali bliżej ławek i muzyki więc w zasadzie niezauważeni byli. Ja tam nic nie widziałam tylko cieszyłam się towarzystwem i atmosferą.
No przeciez ci kibole to wyznawcy wykletych, to skad zaskoczenie, ze sie dzicz zachowuje jak zwykle? Biegam, ale nigdy w zyciu bym sie nie pojawiła na imprezie pod takim hasłem i patronatem :/ Biegasz,chyba po piwo do biedronki.
Jakbym do biedronki biegała, to pewnie byśmy sie znali :) ale fakt, nieopodal biedronki mam boisko z bieżnią. A Ty podziwiasz zza płotu depcząc puszki po wczorajszej popijawie miedzy garażami. Tym sie zasadniczo roznimy:)
~~Bladolawendowa Choina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtopomarańczowa Scewola napisał(a): a była jakaś przedmowa?...że biegając tam biega się ''ku pamięci'' bandytom łupaszce , ogniowi czy buremu?
nie było...;D
po co mówić prawdę ?...prawda? ;D
Sam jesteś czerwonym bandytom
~~Złotoruda Rudbekia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Choina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtopomarańczowa Scewola napisał(a): a była jakaś przedmowa?...że biegając tam biega się ''ku pamięci'' bandytom łupaszce , ogniowi czy buremu?
nie było...;D
po co mówić prawdę ?...prawda? ;D
Sam jesteś czerwonym bandytom
Dziecko, wróc do podstawówki i wówczas nie bedziesz sie osmieszać próbując kogoś nieudolnie obrazić :)
Wersja prawidlowa: Sam jesteś czerwonym bandytą (takie A z ogonkiem na końcu ;)
Nie dziękuj!
Ale majac takie elementarne braki w języku, ktorego używasz, nie pchaj sie do nauczania nikogo historii ;)) bo kompromitujesz kolegów z konfy, ktorzy sie przylizują i lansują na ętelygencjem ;)
Błyskotliwy to ty nie jesteś, naprodukowałeś się na darmo. Rzuć może swoim zezowatym okiem na pierwszy post w wątku, który zacytowałeś.