Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Drukarnia z Wykrot

~~Jarosław niezalogowany
5 marca 2024r. o 0:40
Jesteście już zadowoleni?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudnoszara Margerytka niezalogowany
5 marca 2024r. o 11:51
Czy są przyjęcia? Ile można zarobić na dziale produkcyjnym? Jak z awansami? Czy weekendy robi tylko ten kto chce? Czy atmosfera jest dobra?
~~Burobrązowa Piwonia niezalogowany
5 marca 2024r. o 14:27
Bardzo zadowoleni mój mąż pracuje Świątek piątek i niedziela i dogania go najnizsza krajowa także bardzo polecam tę pracę
~~Sa niezalogowany
5 marca 2024r. o 14:40
~~Burobrązowa Piwonia napisał(a): Bardzo zadowoleni mój mąż pracuje Świątek piątek i niedziela i dogania go najnizsza krajowa także bardzo polecam tę pracę

Ale podobno atmosfera rodzinna I zachowany balans między życiem rodzinnym A zawodowym. Tzn tam liczy się tylko człowiek nie zysk.
~~Rebel yet niezalogowany
5 marca 2024r. o 16:21
Dziwie się ludziom ,że pracują w takim gównie, za najniższą i się nie buntują.
Dawajcie tak dalej sobą pomiatać to jeszcze będziecie dopłacać. Głąby.
~~rotacja niezalogowany
5 marca 2024r. o 17:07
~~Rebel yet napisał(a): Dziwie się ludziom ,że pracują w takim gównie, za najniższą i się nie buntują.
Dawajcie tak dalej sobą pomiatać to jeszcze będziecie dopłacać. Głąby.

o przepraszam czekamy na znaczące podwyżki, przynajmniej na rotacji mają takie być, padło słowo honoru
~~Płowożółta Rudbekia niezalogowany
5 marca 2024r. o 18:58
Pracowałem tydzień. Ogólnie jak dla mnie masakra. Za Kocham Bolec.Info , kasa mizerna. Jak wypadała niedziela to trzeba było 12h robić, bo tylko na 12h zmiany jest autobus w niedzielę. Jedna z gorszych prac jak dla mnie.

Zastosowana autokorekta

~~Byk niezalogowany
6 marca 2024r. o 7:13
Powodzenia przyda się
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.