~~XD napisał(a): No ta, uczył się latając po wiosce nad głowami ludziom, a teraz bedzie inspekcje robić XD bolecinfo jak zwykle w formie
~~Bladolawendowy Moszenki napisał(a): Ta cała nagonka prądów to o kant WACKA potłuc. Dokładnie, na wciskali ludziom tego szmelc i teraz się człowieku martw. Nie żałuję się w ogóle bez mózgów którzy dali się złapać na ten lep. Ich problem, było za w czasu pomyśleć. [~~Bladolawendowy Moszenki napisał(a): Ta cała nagonka prądów to o kant WACKA potłuc. Dokładnie, na wciskali ludziom tego szmelc i teraz się człowieku martw. Nie żałuję się w ogóle bez mózgów którzy dali się złapać na ten lep. Ich problem, było za w czasu pomyśleć.
Ja się nie martwię.dawali to wziąłem.jak narazie wszystko działa.byly jakieś problemy z napięciem ale po zmniejszeniu na sieci wszystko wróciło do normy .pompa też hula .u mnie gra.Acha i nie wszyscy są bezmózgami.naprawdę.szkoda mi ciebie że taki jakiś komentarz z d...py wzięty ale chyba masz zły dzień.usmiechnij się .jutro też możesz coś napisać.nie pozdrawiam .