Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA CER-FAR zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kandydaci i kandydatki do Rady Miasta Bolesławiec. Sprawdź, czy masz na kogo głosować!
~~Wyborca niezalogowany
12 marca 2024r. o 20:41
~~wyborca napisał(a): tylko kandydaci z Impulsu .!

Jasne, zwłaszcza Mateusz P. - przez ostatnie miesiące swojej służby pogłębia tylko bałagan wokół swojego stanowiska... Radnym też takim będzie? Przez 4 lata aktywnie, a później co? Nie warto dawać nic od siebie na koniec? Ale pensję brać do ostatniego dnia to zawsze warto...!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22726
Marcin Marczewski
12 marca 2024r. o 20:46
~~Jasnobłękitna Puszkinia napisał(a): Czy portal BolecInfo
przytula kasę ,
po 5 tyś zł od Piotra Romana
za usuwanie treści z portalu związanych z historią
miasta ?

O historii miasta publikujemy wiele tekstów.
Natomiast usuwamy spam z forum, gdzie jeden gość cały czas wrzuca bzdury o obozach itd. I nie dociera do niego, żeby nie zaśmiecal tego forum.
Raz jeszcze przypominam - samo muzeum Gross Rosen nie było zainteresowane tym tematem. Pisałem w tej sprawie.
Wiec raz jeszcze, ale ostatni raz - nie smieć na tym forum, wszystkie te rzeczy będziemy stąd usuwać.
~~xyz niezalogowany
12 marca 2024r. o 21:02
Ja mam pytanie do Pana Chwojnickiego gdzie są kandydaci z SLD ?
~~Brązowopłowy Kalocefalus niezalogowany
12 marca 2024r. o 23:06
~~Malkon napisał(a): Ja nie będę marudził i pójdę na wybory. Radzę innym też udać się do urn wyborczych żeby później nie marudzić, że znowu wybrano tych samych, nie spełniających ich oczekiwań.

Trzeba głosować na Piotra Romana
12 marca 2024r. o 23:07
~~jacek napisał(a): NIE BEDEM GLOSOWAL NA RADNYCH KWW PIOTRA ROMANA FORUM MIASTA ZA WPROWADZENIE PARTOMATOW , CZEKALEM NA TO 5 LAT DZIEKUJE .

WPROWADZILI PLATNE PARKOMATY

A ja będę.
12 marca 2024r. o 23:08
~~Śnieżnobiały Cypryśnik napisał(a): Dlatego mądrości wszystkim nam życzę, by oddzielić ojców od synów.

Grzegorz Przybylski od zawsze jest w platformie obywatelskiej (22. lata ) i nie zmieniał ugrupowania.

Boleslawiec już widział przykłady ojców np. w SLD, a synów w partii opozycyjnej. Dla mnie popracie dla Grzegorza Przybylskiego płynące z góry KO jest świadectwem, że ma zaufanie tej formacji.

No i co z tego wynika, Roman jest najlepszym prezydentem
~~Mieszkaniec niezalogowany
12 marca 2024r. o 23:27
Nie marudźmy że znowu będzie to samo tylko pójdźmy na wybory i zagłosujmy na nowe twarze. Cieszy całkiem spora liczba młodych na listach, może warto dać im szansę? Na pewno przyda się trochę świeżości w radzie
~~Jasnobłękitna Puszkinia niezalogowany
13 marca 2024r. o 0:40
„ Przekrwiony Miskant niezalogowany
przedwczoraj o 18:58

Nazwy partii i komitetów się zmieniają tylko świnie przy korycie ciągle te same „
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.