~~Rdzawy Rdest napisał(a): Czy dzieki temu mieszkańcy będa ieli taniej? bo w sumie nie wiem co nam z tego?
~~Zielonkawobłękitna Nasturcja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawy Rdest napisał(a): Czy dzieki temu mieszkańcy będa ieli taniej? bo w sumie nie wiem co nam z tego?
Taniej już było
~~Białawoszara Miechunka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Nasturcja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawy Rdest napisał(a): Czy dzieki temu mieszkańcy będa ieli taniej? bo w sumie nie wiem co nam z tego?
Taniej już było
Klepiesz, tak poprostu
Nie wiem
~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a): No jak patrzę na ten zestaw dwóch łaczników ręcznych w skrzynce to widzę pełen "profesjonalizm" :)
Skąd to wytrzasnęli ? Kto to odbierał?
Nie wspomnę o nieprawidłowym montażu modułów na konstrukcji, której najwyraźniej komuś zabrakło 1m :)
~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a): No jak patrzę na ten zestaw dwóch łaczników ręcznych w skrzynce to widzę pełen "profesjonalizm" :)
Nie wspomnę o nieprawidłowym montażu modułów na konstrukcji, której najwyraźniej komuś zabrakło 1m :)
~~Krwistoczerwony Kleome napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a): No jak patrzę na ten zestaw dwóch łaczników ręcznych w skrzynce to widzę pełen "profesjonalizm" :)
Ale było taniej, nie trzeba być z branży żeby to zauważyć.
~~Zielonkawobłękitna Nasturcja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krwistoczerwony Kleome napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a): No jak patrzę na ten zestaw dwóch łaczników ręcznych w skrzynce to widzę pełen "profesjonalizm" :)
Ale było taniej, nie trzeba być z branży żeby to zauważyć.
W punkt