~~Zgniłozielony Dąb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złota Kolczurka napisał(a): Pan Dawid ma mój glos.W sprawach aborciji mówi stanowczo nie a także narkotyków, mówi nie.Nie rozumiem jak można popierać zbrodnie dziecka do 12 tygodnia.Jakies referendum ludzie mają decydować o losie nienarodzonego dziecka.Jest tyle możliwości. Można oddać dziecko do okna życia lub domu dziecka.Sam jestem z domu dziecka nie znam swojej mamy ale jestem jej wdzięczny, że mnie urodziła.
A zdarza ci się jeszcze coś ciepłego czy z pozycji katola-emeryta piszesz?
~~pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: ~~twoj koszmar 3000 napisał(a): Dawida znam parę lat. Wiem, że jak coś postanowi to uparcie stara się to zrealizować, co jest dobre. Faktycznie dużo działa. W mieście przydałaby się świeżość, młoda krew, a przede wszystkim, ktoś kto w praktyczny sposób będzie spełniał potrzeby mieszkańców miasta. To, że jest z PiS-u jedni uznają za duży minus inni za plus, należy pamiętać, że polityka regionalna dużo różni się od ogólnopolskiej. Jest bardziej praktyczna i to gospodarze danego miasta jako piersi mają zawsze styczność z lokalnymi problemami, więc nie patrzyłbym tutaj kto z jakiej partii jest, tylko kto ile i w jaki sposób działa. Chociaż tutaj miałbym lekkie obawy, czy interesy partii nie wpływałyby na sprawowaną władzę w mieście, a tego bym nie chciał. Tutaj przeszkodą też może być wiek, aczkolwiek uważam, że jak na tak młody wiek, to ma spore doświadczenie, chociaż wiadomo, że zawsze mogłoby być go więcej. Czy byłby dobrym prezydentem? Tego nie jestem w stanie stwierdzić, ale myślę, że może zdobyć zaufanie wielu mieszkańców.
Czy 2 mieszkańców to wielu ?
~~twoj koszmar 3000 napisał(a): Dawida znam parę lat. Wiem, że jak coś postanowi to uparcie stara się to zrealizować, co jest dobre. Faktycznie dużo działa. W mieście przydałaby się świeżość, młoda krew, a przede wszystkim, ktoś kto w praktyczny sposób będzie spełniał potrzeby mieszkańców miasta. To, że jest z PiS-u jedni uznają za duży minus inni za plus, należy pamiętać, że polityka regionalna dużo różni się od ogólnopolskiej. Jest bardziej praktyczna i to gospodarze danego miasta jako piersi mają zawsze styczność z lokalnymi problemami, więc nie patrzyłbym tutaj kto z jakiej partii jest, tylko kto ile i w jaki sposób działa. Chociaż tutaj miałbym lekkie obawy, czy interesy partii nie wpływałyby na sprawowaną władzę w mieście, a tego bym nie chciał. Tutaj przeszkodą też może być wiek, aczkolwiek uważam, że jak na tak młody wiek, to ma spore doświadczenie, chociaż wiadomo, że zawsze mogłoby być go więcej. Czy byłby dobrym prezydentem? Tego nie jestem w stanie stwierdzić, ale myślę, że może zdobyć zaufanie wielu mieszkańców.
~~Żółtozielony Rojnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~twoj koszmar 3000 napisał(a): Dawida znam parę lat. Wiem, że jak coś postanowi to uparcie stara się to zrealizować, co jest dobre. Faktycznie dużo działa. W mieście przydałaby się świeżość, młoda krew, a przede wszystkim, ktoś kto w praktyczny sposób będzie spełniał potrzeby mieszkańców miasta. To, że jest z PiS-u jedni uznają za duży minus inni za plus, należy pamiętać, że polityka regionalna dużo różni się od ogólnopolskiej. Jest bardziej praktyczna i to gospodarze danego miasta jako piersi mają zawsze styczność z lokalnymi problemami, więc nie patrzyłbym tutaj kto z jakiej partii jest, tylko kto ile i w jaki sposób działa. Chociaż tutaj miałbym lekkie obawy, czy interesy partii nie wpływałyby na sprawowaną władzę w mieście, a tego bym nie chciał. Tutaj przeszkodą też może być wiek, aczkolwiek uważam, że jak na tak młody wiek, to ma spore doświadczenie, chociaż wiadomo, że zawsze mogłoby być go więcej. Czy byłby dobrym prezydentem? Tego nie jestem w stanie stwierdzić, ale myślę, że może zdobyć zaufanie wielu mieszkańców.
Po pierwsze z PiS - u, to dziękuję, po drugie jeszcze dobrze nie zaczął pracować , a już Prezydentem chce być, za mało doświadczenia ma . PO trzecie nie podoba mi się to, że całymi rodzinami startują w wyborach. Czy to jest sposób na życie?