~~Bart napisał(a): Dawid, brawo za odwagę. Przekonałes mnie do siebie przez rozmowę, za to że umiesz słuchać,nie oceniasz,nie narzucasz zdania. Mimo różnic światopoglądowych potrafisz z kulturą z każdym rozmawiać. Szacun
~~Ciemnoturkusowa Tawułka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bart napisał(a): Dawid, brawo za odwagę. Przekonałes mnie do siebie przez rozmowę, za to że umiesz słuchać,nie oceniasz,nie narzucasz zdania. Mimo różnic światopoglądowych potrafisz z kulturą z każdym rozmawiać. Szacun
Dlatego właśnie jakby wygrał to decyzje kluczowe będzie tu podejmował PiS z Wrocławia i Warszawy. Podobnie byłoby z PO.
~~Piwny Żywotnik napisał(a): czego to jeszcze nie naobiecują do wyborów
tylko z realizacją bedzie lipa
~~Jojo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowa Tawułka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bart napisał(a): Dawid, brawo za odwagę. Przekonałes mnie do siebie przez rozmowę, za to że umiesz słuchać,nie oceniasz,nie narzucasz zdania. Mimo różnic światopoglądowych potrafisz z kulturą z każdym rozmawiać. Szacun
Dlatego właśnie jakby wygrał to decyzje kluczowe będzie tu podejmował PiS z Wrocławia i Warszawy. Podobnie byłoby z PO.
A skąd ta wiedza i pewność?? Najpierw należy u źródła zaczerpnąć pewne informacje a potem pisać. Pozdrawiam
A kto daje zgodę na start na danego wójta burmistrza prezydenta? Nie czasem struktury PiS wyżej? Tak samo będzie z kluczowymi decyzjami i kadrami.