~~Kasztankowy Powojnik napisał(a): dziwne...on taki skory do burd ulicznych ?....coś mi się widzi że wymiękł...;D
~~Stalowe Parzydło napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztankowy Powojnik napisał(a): dziwne...on taki skory do burd ulicznych ?....coś mi się widzi że wymiękł...;D
Nikt nie wymiękł, ale dziwić może to, że KO poważna partia i jej odpowiedzialny przewodniczący zmienia zdanie o 180 stopni z dnia na dzień. A obietnic wyborczych nie realizuje, kwoty wolnej od podatku 60.000 zł i paliwa po 5,19 zł za litr też nie rachunki za prąd i gaz nie są o połowę niższe, a w sklepach nie jest taniej, czyli swoich wyborców uważa za...., a może oni tacy właśnie są.
~~wygrany wyborca Tuska napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stalowe Parzydło napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztankowy Powojnik napisał(a): dziwne...on taki skory do burd ulicznych ?....coś mi się widzi że wymiękł...;D
Nikt nie wymiękł, ale dziwić może to, że KO poważna partia i jej odpowiedzialny przewodniczący zmienia zdanie o 180 stopni z dnia na dzień. A obietnic wyborczych nie realizuje, kwoty wolnej od podatku 60.000 zł i paliwa po 5,19 zł za litr też nie rachunki za prąd i gaz nie są o połowę niższe, a w sklepach nie jest taniej, czyli swoich wyborców uważa za...., a może oni tacy właśnie są.
A co ty się qrva o nas martwisz ? głosowałeś na geja i jego złodziei więc wyp*ierda*laj.
Sam się goń zgermanizowany pachołku berlina