~~pytanie 1 napisał(a): Wiele razy pisałem że PiSie złodzieje powinni zostać zatrzymywani, żeby nie mogli mataczyć. Taśmy Mraza są wystarczającym powodem do zatrzymań, a równocześnie wyraźnie słychać na nich jak Ziobrowi sprawcy przestępstw umawiają się żeby mataczyć. Dlaczego nadal nie ma zatrzymań?
~~pytanie 1 napisał(a): Wiele razy pisałem że PiSie złodzieje powinni zostać zatrzymywani, żeby nie mogli mataczyć. Taśmy Mraza są wystarczającym powodem do zatrzymań, a równocześnie wyraźnie słychać na nich jak Ziobrowi sprawcy przestępstw umawiają się żeby mataczyć. Dlaczego nadal nie ma zatrzymań?
~~Rdzawobrązowy Motylek napisał(a): nie mozna czytac zygac sie chce ile mozna jechac na kredycie tarcze i inne pirdoly 13 14 tki dobijaja ten kraj jelopy musza to wreszcie zrozumiec nie da sie drukowac caly czas pieniedzy na to trzeba zarobic
~~ziobro 0 napisał(a): Za poprzednich rządów PO stać mnie było remonty ,wymiany CO ,wziąć jakiegoś gościa do prac porządkowych a dzisiaj jak ja mam dać jakiemuś Lelkowi 300 zł za dniówkę to nie jestem w stanie . A tak prawdę mówiąc za komuny wcale nie było gorzej .
~~Wiosna panie sierżancie napisał(a):Ktoś napisał: ~~ziobro 0 napisał(a): Za poprzednich rządów PO stać mnie było remonty ,wymiany CO ,wziąć jakiegoś gościa do prac porządkowych a dzisiaj jak ja mam dać jakiemuś Lelkowi 300 zł za dniówkę to nie jestem w stanie . A tak prawdę mówiąc za komuny wcale nie było gorzej .
Swój do swojego ciągnie.