~~Popielata Laurowiśnia napisał(a): jesteś niesamowity Lucjan...;D
ty jesteś gotów wpędzić własny kraj w wojnę aby tylko wyszło na twoje...;D
należy pamiętać o zbrobniach banderowców ale ty o nich nigdy otwarcie nie napisałeś...;D
~~Popielata Laurowiśnia napisał(a): jesteś niesamowity Lucjan...;D
ty jesteś gotów wpędzić własny kraj w wojnę aby tylko wyszło na twoje...;D
należy pamiętać o zbrobniach banderowców ale ty o nich nigdy otwarcie nie napisałeś...;D
Janusz , co takiego napisałem że wysunąłeś takie wnioski , co napisałem co nie jest zgodne z prawdą ? .
Nie spytam ciebie dlaczego nic nigdy nie napisałeś o zbrodniach stalinowskich na Polakach , czystkach stalinowskich w latach 1936- 38 , nie piszesz i zbrodni katyńskiej , obławie augustowskiej masowych zsyłkach na Sybir , nie piszesz o sowieckich represjach na Polakach w latach 1939-45 , nie piszesz nic o czasach stalinowskich w Polsce w latach 1944- 56 , latach represji politycznych . Na skutek masowych aresztowań , terroru , zabójstw i morderstw na masową skalę przez NKWD we współpracy z UB śmierć poniosło tysiące Polaków .
Nie chcę tą wyliczanką usprawiedliwiać okrutnych zbrodni banderowców tak jak ty usprawiedliwiasz Putina , każda zbrodnia z przeszłości i obecne zasługują na piętnowanie i potępienie .
Jak czytam twoje wpisy krytykujące prorosyjskich polityków widzę ciebie prorosyjskiego obłudnika .