Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Rdzawobrązowy Żeniszek niezalogowany
15 listopada 2024r. o 11:45
''jełopo'' ...;D
a dociera do ciebie to że to tylko kolejna odsłona wojny gospodarczej w której główne role grają ''yankee'' z ''niemiaszkami?
to''yankee'' jest nie na rękę wprowadzanie na europejski rynek chińskich produktów stąd takie protesty kiedy chciało tu uruchomić coś na wzór dawnego ''szlaku jedwabnego''
i to właśnie Niemcy sprzeciwili się by nakładać na Chiny cła....
stąd Chińczycy olali Polskę i poszli sobie z inwewstycjami do Niemiec bo ci powiedzieli że żadnych ceł nie założą...

więc wszyscy tam będą mieli z tego zyski a Polska?...polska będzie miała wątpliwą satysfakcję z ''sankcji''...;D

ty ''jełopo'' teraz tylko jedno ...Tusk,Tusk...
a kiedy twoi sprowadzali objęty sankcjami ''wungiel'' siedziałeś cichutko...
popatrz na to jak obecnie ledwo dyszą Azoty jak skończyły się tanie komponenty z Rosji...
mieliśmy tani gaz....mieliśmy ale ''ruski''...;D

no ale za to teraz mamy drogi ale ''amerykansky''

od lat nie ma tu najmniejszej nawet logiki ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
15 listopada 2024r. o 11:50
"No, krec ał cię pies, Władeczek, ja zapomniałem?! A od czego jesteś pijany, jełopo?! Od mojej wódki jesteś pijany, od mojej wódki!!!
Postać: Nikoś Dyzma
Opis: do Jana Władeczka, po sugestii z jego strony, że Nikoś zapomniał o dawnych kolegach....

Zastosowana autokorekta

~~Do Jana niezalogowany
15 listopada 2024r. o 11:55
~~ napisał(a): "No, krec ał cię pies, Władeczek, ja zapomniałem?! A od czego jesteś pijany, jełopo?! Od mojej wódki jesteś pijany, od mojej wódki!!!
Postać: Nikoś Dyzma
Opis: do Jana Władeczka, po sugestii z jego strony, że Nikoś zapomniał o dawnych kolegach....Zastosowana autokorekta

Zaskoczyłeś o co chodziło z " jełopo" ?
~~ niezalogowany
15 listopada 2024r. o 12:00
jełopo kumpli szukasz?
~~Hans niezalogowany
15 listopada 2024r. o 12:40
Jan Władeczek to była zwykła szuja....donosił na kolegę, pisał anonimy.....jednocześnie obwiniał Nikosia że zapomniał o kolegach....określenie "jełopo" było bardzo delikatne .....
Niezły fragment filmu.....hehe
~~antyjanusz niezalogowany
15 listopada 2024r. o 17:44
Jak rzadził PiS to wszystko było winą PiS. Jak rządzi PO, to wina yankee, ukrainy i tygryska. Byleby na "menża stanu" Tuska złego słowa nie powiedzieć .

idi ty na xuy
~~Bławatkowa Róża niezalogowany
15 listopada 2024r. o 17:46
Inflacja 5 % i ceny w sklepach w górę. Cisza i nie ma protestów. Lemingi twierdzą, że to wina PiS.
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik niezalogowany
15 listopada 2024r. o 18:16
~~Bławatkowa Róża napisał(a): Inflacja 5 % i ceny w sklepach w górę. Cisza i nie ma protestów. Lemingi twierdzą, że to wina PiS.

Szczekałeś psie jak za starego dziada była24% ? Ujadałeś kundlu pryszczaty ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy