Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Bubu niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 8:06
Polak nas interesuje Polska i konkrety na 100 na 100 Polak.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Yogi niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 8:10
Co takiego Polaka obchodzi takie masło Bubu, jak on ma tanio pietruszkę, a tak musiałby zamiennika szukać:)
~~Królik Bugs niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 8:13
Mnie interesuje marchewka a nie pietruszka.
~~Polak niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 8:19
W taki sposób zgraja idi/o/tów tu daje popisy. W swoich idio-tyzmach takie coś jak Bubu czy Yogi pokazuje jak daleko im do miana Polaka. ?
~~Kotka Fiona niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 8:29
Miano takiego Polaka Wojtka jaszczura co Jaruzela chwalił bo sobie po Europie jeździł w czasie stanu wojennego?
A poza tym to temat o 100 konkretach na 100 dni, masz konkret dawaj go tu. A nie masz to go nie przykrywaj .
~~Karmelowa Kobea niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 8:34
~~xyz napisał(a): Czy wam się ludziska w głowach nie pomieszało z tym masłem ,a pamiętacie jak za PIS pietruszka kosztowała 26 zł za kilo .ja sobie poradziłem zamiast pietruszki do rosołu dawałem korzeń selera i natkę lubczyka , Idiota Błaszczak wyjął z sejfu kostkę masła za dychę !

Jak sam widzisz pomieszało, ale tym co łykają propagandę manipulacyjną a w tym PiS jest mistrzem.
~~brdm niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 8:39
~~Polak napisał(a): — Przed obniżeniem wieku mobilizacyjnego musimy najpierw uporządkować sprawy i zmobilizować tych, którzy są prawnie zobowiązani do walki. Skupiamy się na niewłaściwych rzeczach. A społeczeństwo będzie kategorycznie przeciwne obniżeniu wieku mobilizacyjnego — mówi ukraiński ekspert wojskowy i pułkownik rezerwy Sił Zbrojnych Ukrainy Oleg Żdanow w rozmowie z Onetem.
Ciekawe co u nas powie społeczeństwo jak ktoś zechce naszych chłopaków wysyłać na tą nie naszą wojnę.

Najpierw niech zełeński pozabiera swoich dezerterów z Polski, ponad milion jest ich, banderowcom nie chce się walczyć dlatego chcą za wszelką cenę wciągnąć innych w konflikt, płaczą że pieniędzy nie mają ale na wykup polskich firm to mają, coś tu nie halo
~~Grynszpanowy Powój niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 8:54
~~hehe napisał(a):
Ktoś napisał: ~~hehe napisał(a): Tu taki Polak rok temu narzekał że drożyzna że chleb drogi, papryka droga o maśle nie wspomnę, a teraz ten sam Polak o cenach nic nie napiszę nie?, hehe

Ciekawe też bo taki jeden szwab z przypadku nigdy nie pisze że tam u niego w aldiku podnieśli mu ceny na salceson i najtańszy lumposzmid.

.........Jurgen. Z Hamburga
......veny ds ostre . za salceson 20 d.3.19 a mortadela.2.99.pozatym wyłączają prad ale u arabow swieci na okrągło. HEJ. ..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza