~~Brązowopłowa Irezyna napisał(a): Podwyżki paliwa w Bolesławcu w ciągu paru dni w 2025r. i ON wczoraj był po 6,32 lub 6,34 zł, a od dziś 6,51 zł za 1 litr. To są konkrety Tuska i jego rządu. Pytam się, gdzie niby ta inflacja nie przekraczająca 5 %? Ta inflacja jest o wiele większa. Tak łupi się społeczeństwo.
~~Brązowopłowa Irezyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowopłowa Irezyna napisał(a): Podwyżki paliwa w Bolesławcu w ciągu paru dni w 2025r. i ON wczoraj był po 6,32 lub 6,34 zł, a od dziś 6,51 zł za 1 litr. To są konkrety Tuska i jego rządu. Pytam się, gdzie niby ta inflacja nie przekraczająca 5 %? Ta inflacja jest o wiele większa. Tak łupi się społeczeństwo.
Na BP cena tańszego ON nawet 6,66 zł, a miało być paliwo po 5,19 zł, a idzie bliżej 7 zł.
~~pacjent napisał(a): A ja zaraz dam wam konkret. Czas oczekiwania na rehabilitację kręgosłupa w Bolesławcu to licząc od dzisiaj..... sierpień 2027 roku!!! Uśmiechajcie się rodacy. Łykajcie przeciwbólowe i się uśmiechajcie.
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~pacjent napisał(a): A ja zaraz dam wam konkret. Czas oczekiwania na rehabilitację kręgosłupa w Bolesławcu to licząc od dzisiaj..... sierpień 2027 roku!!! Uśmiechajcie się rodacy. Łykajcie przeciwbólowe i się uśmiechajcie.
Ale dla niektórych najważniejsze, że PIS został odsunięty od władzy ;)
~~pacjent napisał(a): A ja zaraz dam wam konkret. Czas oczekiwania na rehabilitację kręgosłupa w Bolesławcu to licząc od dzisiaj..... sierpień 2027 roku!!! Uśmiechajcie się rodacy. Łykajcie przeciwbólowe i się uśmiechajcie.