~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białoruda Borówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rewolwerowiec napisał(a): Jednostka "BOA" może pojawić się w domu Ziobry. Czy rewolwerowiec zademonstruje swoje umiejętności strzeleckie ?
Miękiszona nie ma już w kraju , to taka PiSia ćpa.
Tefałen wam podkręca podniety?
Jarasz się tym, bo ja nie? Ja patrzę jak wszystko drożej i żyje się coraz ciężej za tego rządu, którego premier obiecywał wam 100 konkretów przez 100 dni i więcej pieniędzy zostanie każdemu w portfelu. Ja w ten kit nie wierzyłem od początku, bo pamiętam Tuska z poprzedniej jego kadencji i jego kłamstwa. Robi teraz show dla takich jak ty, żeby jarali się i jaracie się. Obecnie wystarczy jak ktoś zezna na kogoś i stawia się wówczas takiemu zarzut i zatrzymuje, a dowodów brak. dużo szumu, bicia piany i jak nic z tego nie wychodzi to biorą się za następnego i znowu polityczno-medialny show, a ceny rosną i opłaty.
Powiedz mi Pomidorowy co z twoją matką . Widzi już lepiej czy nadal ślepa ?
~~Pozłocisty Cytryniec napisał(a): Seymour Hersh dziennikarz śledczy po swoim dochodzeniu doszedł do wniosku że za aktu sabotażu na gazociągu dokonali ''yankee'' a wspomagała ich przy tym Norwegia..
jest też śledztwo czy nie umoczeni w tym są ludzie ukraińskiego ''komika'' i zaangażowanie w tym Polski ...
coś w tym może być skoro przecież sam Radzio wyrażał po wybuchu swoją radośc i PUBLICZNIE DZIĘKOWAŁ ZA TO ''yankee''
no i Radziu kto tu komu ''robi laskę''? ;D
~~Yogi napisał(a): Temat jest o 100 przejęzyczeniach a tych dzisiaj Bubu miał kilka po po po PO pobycie w Lidlu:)
Teraz ma jakieś rewelacje żołądkowe.
~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Białoruda Borówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rewolwerowiec napisał(a):
Powiedz mi Pomidorowy co z twoją matką . Widzi już lepiej czy nadal ślepa ?
A ty zboczeńcu matki nigdy nie miałeś? Że tak ciągle o tych matkach?
Pewnie cie na śmietniku ktoś znalazł i oddał do bidula.
Weź spróbuj się wcisnąć do okna życia może cię która adoptuje.
Jak można byc takim thebilem? Stary cap a taki głupi. Nawet śmieć nie zna znaczenia słowa matka.
~~Jasiu napisał(a): Państwo polskie nie wpadło w PiS-owską pułapkę
Najazd na TV Republika i skucie Ziobry miała na żywo oglądać cała Polska
Jednak policjanci zachowali się w pełni profesjonalnie
Nie dali się Kaczyńskiemu sprowokować, trzymali nerwy na wodzy. Zrobili co do nich należało .
~~Jasiu napisał(a): Państwo polskie nie wpadło w PiS-owską pułapkę
Najazd na TV Republika i skucie Ziobry miała na żywo oglądać cała Polska
Jednak policjanci zachowali się w pełni profesjonalnie
Nie dali się Kaczyńskiemu sprowokować, trzymali nerwy na wodzy. Zrobili co do nich należało .