Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~J23 niezalogowany
30 stycznia 2025r. o 18:52
~~Jurek napisał(a): Bo nie lubię chamstwa. Wystarczy?

Poczytaj swoje konwersacje z "bronionym" a później pisz o chamstwie oraz o tym co lubisz a czego nie lubisz ! Wizytówkę sobie wystawiloście w paru dyskusjach :-). Chyba że pisane po pijaku to się nie liczy :-)
ps.
Jeszcze jakiś gamoń pisze tu od czasu do czasu jako J23
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Yogi niezalogowany
30 stycznia 2025r. o 19:06
Temat jest o 100 przejęzyczeniach a tych dzisiaj Bubu miał kilka po po po PO pobycie w Lidlu:)
Teraz ma jakieś rewelacje żołądkowe.
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
30 stycznia 2025r. o 19:08
Wy Jurki to jesteście wszystkie , po jednych pieniądzach .
~~Pomidorowy Wiąz niezalogowany
30 stycznia 2025r. o 21:55
~~Białoruda Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rewolwerowiec napisał(a): Jednostka "BOA" może pojawić się w domu Ziobry. Czy rewolwerowiec zademonstruje swoje umiejętności strzeleckie ?

Miękiszona nie ma już w kraju , to taka PiSia ćpa.

Tefałen wam podkręca podniety?

Jarasz się tym, bo ja nie? Ja patrzę jak wszystko drożej i żyje się coraz ciężej za tego rządu, którego premier obiecywał wam 100 konkretów przez 100 dni i więcej pieniędzy zostanie każdemu w portfelu. Ja w ten kit nie wierzyłem od początku, bo pamiętam Tuska z poprzedniej jego kadencji i jego kłamstwa. Robi teraz show dla takich jak ty, żeby jarali się i jaracie się. Obecnie wystarczy jak ktoś zezna na kogoś i stawia się wówczas takiemu zarzut i zatrzymuje, a dowodów brak. dużo szumu, bicia piany i jak nic z tego nie wychodzi to biorą się za następnego i znowu polityczno-medialny show, a ceny rosną i opłaty.
~~Ametystowy Styrakowiec niezalogowany
30 stycznia 2025r. o 21:56
Czemu Jan oddał syna do domu dziecka? Za brzydki był? Dlatego tak popiera aborcję?
~~Róbta co chceta niezalogowany
30 stycznia 2025r. o 22:02
~~Yogi napisał(a): Temat jest o 100 przejęzyczeniach a tych dzisiaj Bubu miał kilka po po po PO pobycie w Lidlu:)
Teraz ma jakieś rewelacje żołądkowe.

Po co tam łaził, przecież obowiązuje bojkot Lidla
~~Jasnobłękitna Pragnia niezalogowany
30 stycznia 2025r. o 22:43
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białoruda Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rewolwerowiec napisał(a): Jednostka "BOA" może pojawić się w domu Ziobry. Czy rewolwerowiec zademonstruje swoje umiejętności strzeleckie ?

Miękiszona nie ma już w kraju , to taka PiSia ćpa.

Tefałen wam podkręca podniety?
Jarasz się tym, bo ja nie? Ja patrzę jak wszystko drożej i żyje się coraz ciężej za tego rządu, którego premier obiecywał wam 100 konkretów przez 100 dni i więcej pieniędzy zostanie każdemu w portfelu. Ja w ten kit nie wierzyłem od początku, bo pamiętam Tuska z poprzedniej jego kadencji i jego kłamstwa. Robi teraz show dla takich jak ty, żeby jarali się i jaracie się. Obecnie wystarczy jak ktoś zezna na kogoś i stawia się wówczas takiemu zarzut i zatrzymuje, a dowodów brak. dużo szumu, bicia piany i jak nic z tego nie wychodzi to biorą się za następnego i znowu polityczno-medialny show, a ceny rosną i opłaty.

Jak byś przestał chodzić do burdelu to pieniędzy by ci wystarczało !
~~pis is bad niezalogowany
31 stycznia 2025r. o 1:27
Zamiast śniegu sypie Paweł Szopa.
To dowòd na globalne ocieplenie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza