~~Jurek napisał(a): Bo nie lubię chamstwa. Wystarczy?
~~Białoruda Borówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rewolwerowiec napisał(a): Jednostka "BOA" może pojawić się w domu Ziobry. Czy rewolwerowiec zademonstruje swoje umiejętności strzeleckie ?
Miękiszona nie ma już w kraju , to taka PiSia ćpa.
Tefałen wam podkręca podniety?
Jarasz się tym, bo ja nie? Ja patrzę jak wszystko drożej i żyje się coraz ciężej za tego rządu, którego premier obiecywał wam 100 konkretów przez 100 dni i więcej pieniędzy zostanie każdemu w portfelu. Ja w ten kit nie wierzyłem od początku, bo pamiętam Tuska z poprzedniej jego kadencji i jego kłamstwa. Robi teraz show dla takich jak ty, żeby jarali się i jaracie się. Obecnie wystarczy jak ktoś zezna na kogoś i stawia się wówczas takiemu zarzut i zatrzymuje, a dowodów brak. dużo szumu, bicia piany i jak nic z tego nie wychodzi to biorą się za następnego i znowu polityczno-medialny show, a ceny rosną i opłaty.
~~Yogi napisał(a): Temat jest o 100 przejęzyczeniach a tych dzisiaj Bubu miał kilka po po po PO pobycie w Lidlu:)
Teraz ma jakieś rewelacje żołądkowe.
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białoruda Borówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rewolwerowiec napisał(a): Jednostka "BOA" może pojawić się w domu Ziobry. Czy rewolwerowiec zademonstruje swoje umiejętności strzeleckie ?
Miękiszona nie ma już w kraju , to taka PiSia ćpa.
Tefałen wam podkręca podniety?
Jarasz się tym, bo ja nie? Ja patrzę jak wszystko drożej i żyje się coraz ciężej za tego rządu, którego premier obiecywał wam 100 konkretów przez 100 dni i więcej pieniędzy zostanie każdemu w portfelu. Ja w ten kit nie wierzyłem od początku, bo pamiętam Tuska z poprzedniej jego kadencji i jego kłamstwa. Robi teraz show dla takich jak ty, żeby jarali się i jaracie się. Obecnie wystarczy jak ktoś zezna na kogoś i stawia się wówczas takiemu zarzut i zatrzymuje, a dowodów brak. dużo szumu, bicia piany i jak nic z tego nie wychodzi to biorą się za następnego i znowu polityczno-medialny show, a ceny rosną i opłaty.
Jak byś przestał chodzić do burdelu to pieniędzy by ci wystarczało !