Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Do Karoliny niezalogowany
8 lutego 2025r. o 21:41
~~Karolina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tak się nie robi napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Bardziej ośmieszyć się nie można :-)....
"Śmiechu warte! KO odrzuca projekt realizujący jeden ze 100 konkretów Tuska...
Konfederacja złożyła w Sejmie projekt ustawy podnoszącej kwotę wolną od podatku do 60 tysięcy złotych. Został jednak odrzucony przez Koalicję Obywatelską. Decyzja ugrupowania rządowego zaskoczyła wielu Polaków, bowiem był to jeden ze stu konkretów Donalda Tuska."
...wPolsce24.....

Panie tak się nie robi ! Teraz może nastąpić taka sytuacja że Bodnar aresztuje Konfederację !
~~Tak się nie robi napisał(a): Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Bardziej ośmieszyć się nie można :-)....
Konfederacja złożyła w Sejmie projekt ustawy podnoszącej kwotę wolną od podatku do 60 tysięcy złotych. Został jednak odrzucony przez Koalicję Obywatelską. Decyzja ugrupowania rządowego zaskoczyła wielu Polaków, bowiem był to jeden ze stu konkretów Donalda Tuska."
...wPolsce24.....

Panie tak się nie robi ! Teraz może nastąpić taka sytuacja że Bodnar aresztuje Konfederację !

Wł~~Tak się nie robi napisał(a): Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Bardziej ośmieszyć się nie można :-)....
...wPolsce24.....

Jestem zdziwiona i rozczarowana. Czy to nie był jeden ze sztandarowych konkretów? To już nawet własnego programu nie popierają ? Po takiej zagrywce to w sumie nie wiem czy można im zaufać.

Po co to roztrząsać ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karolina niezalogowany
8 lutego 2025r. o 21:45
~~J23 napisał(a): Bardziej ośmieszyć się nie można :-)....
...wPolsce24.....

Przepraszam wcześniej coś naciskałam i chyba zbyt wiele rzeczy zacytowałam. Powtarzam. Jestem zdziwiona i rozczarowana. Czy to nie był jeden ze sztandarowych konkretów? To już nawet własnego programu nie popierają ? Po takiej zagrywce to w sumie nie wiem czy można im zaufać.
~~Modra Scewola niezalogowany
8 lutego 2025r. o 22:24
Parówa ufa.
~~Pomidorowy Wiąz niezalogowany
8 lutego 2025r. o 22:27
~~Karolina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Bardziej ośmieszyć się nie można :-)....
...wPolsce24.....

Przepraszam wcześniej coś naciskałam i chyba zbyt wiele rzeczy zacytowałam. Powtarzam. Jestem zdziwiona i rozczarowana. Czy to nie był jeden ze sztandarowych konkretów? To już nawet własnego programu nie popierają ? Po takiej zagrywce to w sumie nie wiem czy można im zaufać.

Pinokiem to jest obecny premier tego rządu i zresztą za poprzedniej swojej kadencji też był mistrzem niespełnionych obietnic. Jacy są naiwni wyborcy, którzy oddali swój głos na PO. znam takich co jeszcze liczyli na dobrowolny ZUS i dlatego zagłosowali na PO. Wyją teraz, że Tusk im obiecał, że będzie ten dobrowolny ZUS, ale nie w tym roku. Wstyd przyznać się im, że zostali nabici w tzw.,, butelkę".
~~Ciemny lud niezalogowany
8 lutego 2025r. o 23:39
Nawrocki to może obniżyć sobie galoty a nie prąd.
~~Szarożółty Szczawik niezalogowany
9 lutego 2025r. o 8:49
~~Ciemny lud napisał(a): Nawrocki to może obniżyć sobie galoty a nie prąd.

Rudy juz zdjął galoty.i pokazał Polakom gdzie jest ich masło? Jest w GERLITZ. Wczoraj SZWABY kupowali w Adiku polskie masło po 5kg na osobę. Tylko nie Polakom i ze Zgorzelca także. ....
14240
M21W2
9 lutego 2025r. o 9:16
~~obserwator tematu napisał(a): Przy okazji przywiózł byś Lucjanowi obiecane nakolanniki jak będzie klęczał przed Janem i błagał o litość po tym jak zamieszczał tu jego dane osobowe.

Zadam ci pytanie, - uważasz że poleciałbym Jana jako fachowca aby komukolwiek robił remont. Pracował u Pana M jak to się skończyło nie będę przypominał.
13926
qwax_
9 lutego 2025r. o 9:23

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAMrowka zaprasza