M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bura Nasturcja napisał(a):.
Oooooo nerw puszcza a argumentów brak zaczyna się obrażanie. Zamiast napisać spokojnie gdzie się podziało masło z rezerwst
Dopisane 09.02.2025r. o godz. 10:12:Bura nasturcja, za duże wymagasz od hejterów.Dopisane 09.02.2025r. o godz. 10:25:~~obserwator tematu napisał(a): Przy okazji przywiózł byś Lucjanowi obiecane nakolanniki jak będzie klęczał przed Janem i błagał o litość po tym jak zamieszczał tu jego dane osobowe.
Zadam ci pytanie, - uważasz że poleciałbym Jana jako fachowca aby komukolwiek robił remont. Pracował u Pana M jak to się skończyło nie będę przypominał.
Proste pytanie , żadnej obelgi , wyzwiska czy jadu , a co odpowiedział naczelny hejter :
~~Tymianek lekarski niezalogowany
55 min. temu
No przypomnij patologiczny kłamco. Już chcesz tu od rana pluć na Jana a co sam wcześniej pisałeś kłamco?
Na twoje nieszczęście ludzie tutaj pamiętają. Bolesławiec-themed tours
Teraz liżesz dupę koledze a co o nim pisałeś? Przypomnij .
Zgłoś do moderacjiOdpowiedz
~~ niezalogowany
52 min. temu
Lucjan wali jadem od rana bo w południe pobiegnie do kościoła ,wyspowiada się plebanowi na ucho i wróci jako wzór cnot i jako kryształ. A to zwykłe wiejskie chamisko które przesiąknięte jest nienawiścią .
Uderzyłem w stół hejter się odezwał .
~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a): podniecasz się Lucuś od rana ,wracasz do mnie szukając zaczepki a jak dostaniesz kopala w dupala to jęczysz i lamentujesz niczym ta ''płaczka'' o której tak często tu sam wspominasz...
szukasz ''dymu'' pajacu a na proste pytania jakie ci zadaję nie odpowiadasz podkulając ogon pod siebie i wiejąc niczym Struś Pędziwiatr...
a to że jesteś ''wiejskim chamem'' to fakt i nie masz się co oburzać...;D
piszesz że nie było w twoim poście jadu?...to po ''wuja'' o tym wspominasz?
tobie zawsze chodziło i chodzi o jedno- zaczepki ...żebyś ty chociaż miał elementarne podstawy wiedzy czy kultury może i ktoś by z tobą dyskutował a tak wszyscy cię ''zlewają'' stąd mając ciągłe parcie na ''świecznik'' jedyne co możesz to szukać tu awantur...
tyle możesz ...dwulicowcu i obłudniku...
~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a): odpowiedziałeś??????
-czy udostępniałeś tu moje dane osobowe?
-po co chciałeś od swojego fałszywego koleżki moje dane a które on ci ''własnoręcznie napisał''?
odpowiedz...
~~ napisał(a): To w końcu przegłosowali kwotę wolną 60 000 ? Projekt był założony w sejmie i poddany pod glosowanie a to jak wiadomo konkret niesiony na sztandarach!