~~Bura Sanwitalia napisał(a): M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Bura Sanwitalia napisał(a): PAJACU...;D
a kto wczoraj sam wspomniał o tym kłamliwym grubasie? ...ja ?
ale doceniam to jak mnie teraz określiłeś - fejter to prawie jak ''fajter'' i takim w twoim przypadku pozostanę...;D
tak Lucusiu -pucusiu...
boli cie mój ''kapownik'' bo wiesz że w każdej chwili mogę wkleić to twoje liczne chamskie i wulgarne wpisy...;D
nadal nie wiem o jakie to ''wulgaryzmy'' chodzi ale domyślam się że te błagania o bana dla mnie były skierowane przez altera i ''miss wiedzy i uczuć ''...zresztą to jeden ''wuj''...;D
co ty nie powiesz????? wyrzuciłeś kartkę z MOIMI DANYMI i numerem telefonu?
a kiedyś pisałeś tu że podobnie wyrzuciłeś mnie ze swojego telefonu i ...po jakimś czasie zadzwoniłeś ...HAHAHAHAHAH
CIEKAWE JEST JEDNAK TO ŻE MIAŁEŚ KARTKĘ Z MOIMI DANYMI...
OD KOGO I PO CO CI ONE BYŁY POTRZEBNE?
masz rację ...nigdy z kimś takim jak ty nie będzie zgody bo ty prędzej czy później każdego ''sprzedasz''...;D
Kapusiu , potrzebujesz recepty na twojej dolegliwości , zgłoś się do specjalisty.
Bawię się z Jsnuszkiem w oczekiwaniu na sukcesy koalicji 13 grudnia.
widzisz pajacu ja w prosty sposób można cię zgasić?
a za jakiś czas łgarzu napiszesz że odpowiadasz na pytania...;D
dlaczego nie cytujesz moich wpisów z tymi wyimaginowanymi przez siebie ''wulgaryzmów''?
dlaczego nie odpowiadasz skąd miałeś tą karteczkę z moimi danymi i po co ci one były?
przyznałeś że miałeś dostęp do moich danych...tego już nie wymażesz ''gumką''...;D
jesteś i pozostaniesz łgarzem pajacu...
Walczysz jak lwica , choć byś uzasadnił co mogło by , lub inaczej do czego komuś potrzebne Twoje wrażliwe , ani ty kurka wódka jakiś prominent , nikt nawet nie bierze ciebie poważnie , prawda , prawo jednakowe dla wszystkich , tylko jest jeszcze jedno pytanie prezesie , jakie poniosłeś szkody moralne / finansowe
…????
Nie bądź miękki jak faja i przedstaw nam twój ból
D…..py ….