Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Krwawosiny Mieczyk niezalogowany
10 lutego 2025r. o 15:45
jak dobrze człowieku że
martwisz się o emerytów ,co pieniądze wyrzucają
dla naciągaczy przez okno
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bura Sanwitalia niezalogowany
10 lutego 2025r. o 16:17
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bura Sanwitalia napisał(a): PAJACU...;D
a kto wczoraj sam wspomniał o tym kłamliwym grubasie? ...ja ?
ale doceniam to jak mnie teraz określiłeś - fejter to prawie jak ''fajter'' i takim w twoim przypadku pozostanę...;D
tak Lucusiu -pucusiu...
boli cie mój ''kapownik'' bo wiesz że w każdej chwili mogę wkleić to twoje liczne chamskie i wulgarne wpisy...;D
nadal nie wiem o jakie to ''wulgaryzmy'' chodzi ale domyślam się że te błagania o bana dla mnie były skierowane przez altera i ''miss wiedzy i uczuć ''...zresztą to jeden ''wuj''...;D
co ty nie powiesz????? wyrzuciłeś kartkę z MOIMI DANYMI i numerem telefonu?
a kiedyś pisałeś tu że podobnie wyrzuciłeś mnie ze swojego telefonu i ...po jakimś czasie zadzwoniłeś ...HAHAHAHAHAH
CIEKAWE JEST JEDNAK TO ŻE MIAŁEŚ KARTKĘ Z MOIMI DANYMI...
OD KOGO I PO CO CI ONE BYŁY POTRZEBNE?

masz rację ...nigdy z kimś takim jak ty nie będzie zgody bo ty prędzej czy później każdego ''sprzedasz''...;D

Kapusiu , potrzebujesz recepty na twojej dolegliwości , zgłoś się do specjalisty.
Bawię się z Jsnuszkiem w oczekiwaniu na sukcesy koalicji 13 grudnia.

widzisz pajacu ja w prosty sposób można cię zgasić?
a za jakiś czas łgarzu napiszesz że odpowiadasz na pytania...;D
dlaczego nie cytujesz moich wpisów z tymi wyimaginowanymi przez siebie ''wulgaryzmów''?
dlaczego nie odpowiadasz skąd miałeś tą karteczkę z moimi danymi i po co ci one były?
przyznałeś że miałeś dostęp do moich danych...tego już nie wymażesz ''gumką''...;D

jesteś i pozostaniesz łgarzem pajacu...
~~Bura Sanwitalia niezalogowany
10 lutego 2025r. o 16:27
~~Jaskraworóżowy Migdałowiec napisał(a): [c

jeszcze raz powtarzam- gdzie ta list z moimi …
„gdzie ta lista” było by poprawniej …
lecz jak można poprawiać mecenasa ….??

a ty bywalcu ''kancelarii '' nie kozakuj tylko jak zwracasz mi uwagę na zagubioną literkę to teraz jak masz odrobinkę przyzwoitości to napisz że twój braciszek zrobił podobnie w poście do mnie kierowanym robiąc błąd w imieniu...
ale ty jesteś dwulicowiec i tego nie zrobisz...;D
~~Jasio niezalogowany
10 lutego 2025r. o 16:39
O takich jak Lucek mówi się że miękką fają robiony.
~~Żółtoszara Żurawka niezalogowany
10 lutego 2025r. o 18:03
Miekką fają robiony to jest szmaciarz z DM52
~~Jaskraworóżowy Migdałowiec niezalogowany
10 lutego 2025r. o 18:15
~~Jasio napisał(a): O takich jak Lucek mówi się że miękką fają robiony.

Kuzwa ale pojechałeś Gariowi ….!!!!
a niby taki kolega z żwirowni , i jak ci się dobrze z nim rozmawia … a teraz mu jedziesz że miękka faja go zrobiła …
~~Pomidorowy Wiąz niezalogowany
10 lutego 2025r. o 18:25
~~Krwawosiny Mieczyk napisał(a): jak dobrze człowieku że
martwisz się o emerytów ,co pieniądze wyrzucają
dla naciągaczy przez okno

Bardzo głupi jest i nietrafiony Twój komentarz. Zanim skomentujesz coś to napisz sobie na brudno na kartce i dwa razy zastanów się.
~~Jaskraworóżowy Migdałowiec niezalogowany
10 lutego 2025r. o 18:25
~~Bura Sanwitalia napisał(a): M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Bura Sanwitalia napisał(a): PAJACU...;D
a kto wczoraj sam wspomniał o tym kłamliwym grubasie? ...ja ?
ale doceniam to jak mnie teraz określiłeś - fejter to prawie jak ''fajter'' i takim w twoim przypadku pozostanę...;D
tak Lucusiu -pucusiu...
boli cie mój ''kapownik'' bo wiesz że w każdej chwili mogę wkleić to twoje liczne chamskie i wulgarne wpisy...;D
nadal nie wiem o jakie to ''wulgaryzmy'' chodzi ale domyślam się że te błagania o bana dla mnie były skierowane przez altera i ''miss wiedzy i uczuć ''...zresztą to jeden ''wuj''...;D
co ty nie powiesz????? wyrzuciłeś kartkę z MOIMI DANYMI i numerem telefonu?
a kiedyś pisałeś tu że podobnie wyrzuciłeś mnie ze swojego telefonu i ...po jakimś czasie zadzwoniłeś ...HAHAHAHAHAH
CIEKAWE JEST JEDNAK TO ŻE MIAŁEŚ KARTKĘ Z MOIMI DANYMI...
OD KOGO I PO CO CI ONE BYŁY POTRZEBNE?

masz rację ...nigdy z kimś takim jak ty nie będzie zgody bo ty prędzej czy później każdego ''sprzedasz''...;D

Kapusiu , potrzebujesz recepty na twojej dolegliwości , zgłoś się do specjalisty.
Bawię się z Jsnuszkiem w oczekiwaniu na sukcesy koalicji 13 grudnia.

widzisz pajacu ja w prosty sposób można cię zgasić?
a za jakiś czas łgarzu napiszesz że odpowiadasz na pytania...;D
dlaczego nie cytujesz moich wpisów z tymi wyimaginowanymi przez siebie ''wulgaryzmów''?
dlaczego nie odpowiadasz skąd miałeś tą karteczkę z moimi danymi i po co ci one były?
przyznałeś że miałeś dostęp do moich danych...tego już nie wymażesz ''gumką''...;D

jesteś i pozostaniesz łgarzem pajacu...

Walczysz jak lwica , choć byś uzasadnił co mogło by , lub inaczej do czego komuś potrzebne Twoje wrażliwe , ani ty kurka wódka jakiś prominent , nikt nawet nie bierze ciebie poważnie , prawda , prawo jednakowe dla wszystkich , tylko jest jeszcze jedno pytanie prezesie , jakie poniosłeś szkody moralne / finansowe
…????
Nie bądź miękki jak faja i przedstaw nam twój ból
D…..py ….
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.