Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Oliwkowozielona Pernecja niezalogowany
10 lutego 2025r. o 18:34
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krwawosiny Mieczyk napisał(a): jak dobrze człowieku że
martwisz się o emerytów ,co pieniądze wyrzucają
dla naciągaczy przez okno

Bardzo głupi jest i nietrafiony Twój komentarz. Zanim skomentujesz coś to napisz sobie na brudno na kartce i dwa razy zastanów się.

Xuy tobie do tego.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworóżowy Migdałowiec niezalogowany
10 lutego 2025r. o 18:56
Teraz na poważnie. Pamiętajcie, że mamy kampanię wyborczą, więc politycy obiecują nam różne złote góry - zwłaszcza rządzący. Na przykład dziś Donald Tusk zapewnił, że jesteśmy po decyzji o budowie pierwszej elektrowni atomowej w Polsce. Problem w tym, że on to (dokładnie to samo) zapowiadał już w grudniu… 2009 roku. I co? Nawet łopaty nie wbili, ale miliardy ukradli.

Dzisiaj zorganizował swoją śmieszną konferencję, która już samym swoim tytułem nie wiem czy wprawia człowieka w śmiech czy łzy, czy łzy przez śmiech. Otóż na swojej konferencji pt. „Polska. Rok przełomu” poprosił Rafała Brzoskę o pomoc przy doregulowaniu naszej gospodarki. Rozumiecie? Tusk rządzi już 1,5 roku, wcześniej rządził dwie kadencje, czyli 8 lat i nie tylko nie zrobił nic, ale systematycznie pogłębiał ten problem. Państwo po jego rządach było przerośnięte niczym nowotwór. To cud, że w ogóle jeszcze żyło. Cud.

Rafał Brzoska szybko przekona się o tym, że z nimi nic konstruktywnego zrobić nie można. Dlaczego? Bo to banda kłamców, która w kampanii wyborczej obieca ludziom wszystko. Dlatego dobrze radzę, dajcie spokój. Żadnych zmian nie będzie. Nie z nimi. Nie z tą banda kłamców. Kto im znów uwierzy, ten sam sobie zaszkodzi.
~~ niezalogowany
10 lutego 2025r. o 18:59
~~Jaskraworóżowy Migdałowiec napisał(a): I co? Nawet łopaty nie wbili, ale miliardy ukradli.

Ja wziąłem tylko jeden miliard !!
Tak sobie piszę Kocham Bolec.Info ety biorąc z ciebie przykład!!

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
10 lutego 2025r. o 19:00
Kocham Bolec =p.i.e.r.d.o.l.e.t.y
~~To nie tak niezalogowany
10 lutego 2025r. o 19:02
"Wiecie, co jest najgorsze w zapowiedziach Tuska?
Nie to, co mówi, ale to, jakie to ma znaczenie. Dla wielu koniec konferencji PDT to moment, w którym myślą: 'maszyna ruszyła'.
Dla Tuska to jednak moment, w którym temat właśnie się... kończy" – napisał Paweł Musiałek, prezes Klubu Jagiellońskiego.
"Wysłuchałem premiera Tuska, słucham ministra Domańskiego. Nie ma w tym ani jednego nowego pomysłu, ani jednego elementu strategii, który nie byłby wcześniej wyobracany na wszystkie strony sto razy. Nic" – stwierdził prezes Fundacji Republikańskiej Marek Wróbel.
~~Olaf Scholz niezalogowany
10 lutego 2025r. o 19:07
Dzwoniłem do ciebie mój rudy piesku. Bandyci z Afryki będą odsyłani do Polski .
~~rudy niezalogowany
10 lutego 2025r. o 19:35
~~Olaf Scholz napisał(a): Dzwoniłem do ciebie mój rudy piesku. Bandyci z Afryki będą odsyłani do Polski .

Nie martw się przyjacielu. W Polsce dotaną status doktora lub profesora...krzywda im się nike stamnie! Mamy dla nich posady w szpitalach bez egzaminów bo neo lekarze z nadania PiS pójdaąodrabiać "uczelnię" do Niemiec ...
~~J23 niezalogowany
10 lutego 2025r. o 19:48
Jak by pan z poddasz "liznął" trochę chistorii to by wiedział że Niemiec z Ruskim zawsze sie dogadają! Jak to mówią czego Jasiu sie nie nauczy tyego Jan nie będzie wiedział....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza