Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Żółtoczerwona Bergenia niezalogowany
9 lutego 2025r. o 21:41
~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złota Kalina napisał(a): Wracając do tematu Jana :
można udostępniać czyjś numer telefonu?
Sąd uznał, że numery telefonów nie muszą być danymi osobowymi. Bez niczyjej zgody można handlować bazami zawierającymi numery komórkowe i wykorzystywać je do dowolnych celów. Zdaniem sądu bez dodatkowych informacji nie są to bowiem dane osobowe.15.12.2022

no i tu masz podsumowanie...
''bez dodatkowych informacji'' a te w temacie łazienki były oczywiste bo były tam pełne dane osobowe...

dlatego można uznać za zrozumiałe skąd ta nerwowość u obrońcy Lutusia a Lutuś z kolei wie że ''dał dupy'' z pewnymi wpisami i teraz nadrabia miną jednocześnie trzęsąc galotami ...

Nie były pełne ponieważ czytałem zanim znikło , nie jestem pewien imię lub nazwisko było nieprawidłowe , więc będzie ciężko … cóż próbuj , to co powyżej sąd zatwierdził staje się automatycznie paragrafem na który zawsze można się powołać ………
także uważam … Hände hoch und wir ergeben uns Hans
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Piwny Fiołek niezalogowany
9 lutego 2025r. o 21:54
~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a): a Madzia sprawiła mi dzisiaj miłą niespodziankę...ograła Haddad Maję...

A gó..o mnie to obchodzi.
~~Bura Sanwitalia niezalogowany
10 lutego 2025r. o 6:31
~~Żółtoczerwona Bergenia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złota Kalina napisał(a): Wracając do tematu Jana :
można udostępniać czyjś numer telefonu?
Sąd uznał, że numery telefonów nie muszą być danymi osobowymi. Bez niczyjej zgody można handlować bazami zawierającymi numery komórkowe i wykorzystywać je do dowolnych celów. Zdaniem sądu bez dodatkowych informacji nie są to bowiem dane osobowe.15.12.2022

no i tu masz podsumowanie...
''bez dodatkowych informacji'' a te w temacie łazienki były oczywiste bo były tam pełne dane osobowe...

dlatego można uznać za zrozumiałe skąd ta nerwowość u obrońcy Lutusia a Lutuś z kolei wie że ''dał dupy'' z pewnymi wpisami i teraz nadrabia miną jednocześnie trzęsąc galotami ...

Nie były pełne ponieważ czytałem zanim znikło , nie jestem pewien imię lub nazwisko było nieprawidłowe , więc będzie ciężko … cóż próbuj , to co powyżej sąd zatwierdził staje się automatycznie paragrafem na który zawsze można się powołać ………
także uważam … Hände hoch und wir ergeben uns Hans

rozumiem twój ból...
''twój ból jest większy niż mój...''masz blade a właściwie żadne pojęcie o tym czym są dane wrażliwe...
no cóż...dyletanctwo w całej krasie...
wystarczy kilka chwil szperania w przepisach prawa by nie pisać podobnych bzdur jakie tu wypisujesz i wcześniej wypisywałeś ...

nadal mnie zastanawia skąd takie nerwowe reakcje? ...coś za bardzo cię ''nosi'' farbowany Niemcu...;D
~~Bura Sanwitalia niezalogowany
10 lutego 2025r. o 6:36
~~Piwny Fiołek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a): a Madzia sprawiła mi dzisiaj miłą niespodziankę...ograła Haddad Maję...

A gó..o mnie to obchodzi.

a jednak obchodzi bo poświęcasz czas by nawet odpisać...
a wiesz że Marsylia dołożyła mi do kuponu wygraną -2-0 i tym samym wprowadził mi do wygranych kuponów czwarty?

wiem-to też cię nie obchodzi
ale myślę że i tak się cieszysz jak ja... ....;D
14240
M21W2
10 lutego 2025r. o 8:29
~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a): no to ty nie tylko nie jesteś bystry ale jesteś pospolitym łgarzem...
podawałeś tu moje dane i w odpowiednim czasie ktoś ci to przypomni ...

wtedy ciebie sprowadzi na ziemię bo ja na tą chwilę skutecznie oduczyłem cię chamskich wyzwisk...

Takiej odpowiedzi mogłem się spodziewać po oszczercy i mitomanie .
Dziękuję za komplement , każdego można coś nauczyć i czegoś oduczyć , nie dotyczy to tylko ciebie - " Bolecnauto " , twoich genów nie da się zmienić , urodziłeś się chamem i chama odprowadzą na wieczny spoczynek .
Ja jestem wiejskim chamem a ty współczesnym chamidłem - " . Dzisiejszy cham to często człowiek wykształcony, ale ordynarny i niekulturalny. Taki człowiek zachowuje się niewłaściwie, obrażając innych ludzi swoją postawą, gestami i słowami." Tylko dwa słowa z tej reguły nie pasują do ciebie " człowiek wykształcony " . Miłego dnia .

P.S nie jęcz że ciebie zaczepiał , otrzymałeś odpowiedź na twój IDJOTYCZNY wpis .

Dopisane 10.02.2025r. o godz. 08:29:

~~aby uniknąć manipulacji Pis napisał(a): Ty dalej nic nie rozumiesz, były różne budżety i finansowanie z obligacji skarbowych i kredytów, gdybyś choć trochę pomyślał to byś się zastanowił dlaczego wprowadzono finansowanie wojska po za budżetem. To też nie dało tobie nic do myślenia? dlaczego.

Budżet jest jeden , i o budżecie piszę , są też wydatki poza budżetowe obligacje skarbowe i kredyty do nich należą .
Nie doczytałeś że obecny rząd zaciągnął kredyt w BGK w wysokości 100 mld zł , z tych pieniędzy mają być finansowane zakupy na zbrojenie wojska .

~~Polska first niezalogowany
10 lutego 2025r. o 8:38
Nie dajmy się Putinowi, nie dajmy się Fico, nie dajmy się kaczyńskiemu, n8e dajmy się Orbanowi, nie dajmy się Trampowi
~~POdpis niezalogowany
10 lutego 2025r. o 8:50
~~Polska first napisał(a): Nie dajmy się Putinowi, nie dajmy się Fico, nie dajmy się kaczyńskiemu, n8e dajmy się Orbanowi, nie dajmy się Trampowi

Tak jest !!! oddajmy się Biedroniowi ,oddajmy się Śmiszkowi ,oddajmy się Tuskowi , a na koniec oddajmy się Zeleńskiemu i jego banderowcom .
Hey
14240
M21W2
10 lutego 2025r. o 8:50
Oddajmy Polskę Tuskowi , Bodnarowi , Sienkiewiczowi , lewactwu które Tusk przytulił do siebie , oddajmy Polskę w łapy
eurokratów z Ursulą Von na czele .
Jest na to prosty sposób , Trzaskowski prezydentem .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza