~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złota Kalina napisał(a): Wracając do tematu Jana :
można udostępniać czyjś numer telefonu?
Sąd uznał, że numery telefonów nie muszą być danymi osobowymi. Bez niczyjej zgody można handlować bazami zawierającymi numery komórkowe i wykorzystywać je do dowolnych celów. Zdaniem sądu bez dodatkowych informacji nie są to bowiem dane osobowe.15.12.2022
no i tu masz podsumowanie...
''bez dodatkowych informacji'' a te w temacie łazienki były oczywiste bo były tam pełne dane osobowe...
dlatego można uznać za zrozumiałe skąd ta nerwowość u obrońcy Lutusia a Lutuś z kolei wie że ''dał dupy'' z pewnymi wpisami i teraz nadrabia miną jednocześnie trzęsąc galotami ...
~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a): a Madzia sprawiła mi dzisiaj miłą niespodziankę...ograła Haddad Maję...
~~Żółtoczerwona Bergenia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złota Kalina napisał(a): Wracając do tematu Jana :
można udostępniać czyjś numer telefonu?
Sąd uznał, że numery telefonów nie muszą być danymi osobowymi. Bez niczyjej zgody można handlować bazami zawierającymi numery komórkowe i wykorzystywać je do dowolnych celów. Zdaniem sądu bez dodatkowych informacji nie są to bowiem dane osobowe.15.12.2022
no i tu masz podsumowanie...
''bez dodatkowych informacji'' a te w temacie łazienki były oczywiste bo były tam pełne dane osobowe...
dlatego można uznać za zrozumiałe skąd ta nerwowość u obrońcy Lutusia a Lutuś z kolei wie że ''dał dupy'' z pewnymi wpisami i teraz nadrabia miną jednocześnie trzęsąc galotami ...
Nie były pełne ponieważ czytałem zanim znikło , nie jestem pewien imię lub nazwisko było nieprawidłowe , więc będzie ciężko … cóż próbuj , to co powyżej sąd zatwierdził staje się automatycznie paragrafem na który zawsze można się powołać ………
także uważam … Hände hoch und wir ergeben uns Hans
rozumiem twój ból...
''twój ból jest większy niż mój...''masz blade a właściwie żadne pojęcie o tym czym są dane wrażliwe...
no cóż...dyletanctwo w całej krasie...
wystarczy kilka chwil szperania w przepisach prawa by nie pisać podobnych bzdur jakie tu wypisujesz i wcześniej wypisywałeś ...
nadal mnie zastanawia skąd takie nerwowe reakcje? ...coś za bardzo cię ''nosi'' farbowany Niemcu...;D
~~Piwny Fiołek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a): a Madzia sprawiła mi dzisiaj miłą niespodziankę...ograła Haddad Maję...
A gó..o mnie to obchodzi.
~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a): no to ty nie tylko nie jesteś bystry ale jesteś pospolitym łgarzem...
podawałeś tu moje dane i w odpowiednim czasie ktoś ci to przypomni ...
wtedy ciebie sprowadzi na ziemię bo ja na tą chwilę skutecznie oduczyłem cię chamskich wyzwisk...
~~aby uniknąć manipulacji Pis napisał(a): Ty dalej nic nie rozumiesz, były różne budżety i finansowanie z obligacji skarbowych i kredytów, gdybyś choć trochę pomyślał to byś się zastanowił dlaczego wprowadzono finansowanie wojska po za budżetem. To też nie dało tobie nic do myślenia? dlaczego.
~~Polska first napisał(a): Nie dajmy się Putinowi, nie dajmy się Fico, nie dajmy się kaczyńskiemu, n8e dajmy się Orbanowi, nie dajmy się Trampowi