Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Jaskraworóżowy Migdałowiec niezalogowany
10 lutego 2025r. o 9:09
nadal mnie zastanawia skąd takie nerwowe reakcje? ...coś za bardzo cię ''nosi'' farbowany Niemcu...;D

Gdzie ty zauważasz nerwowość , piszę właśnie po przeczytaniu wielu przypadków opisywanych przez
sędziów i prawników , więc nie zgodzę się z dyletanctwem , i „ Farbowanym Niemcem”
Głupcu z Poddasza….!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10 lutego 2025r. o 9:14
~~Bura Sanwitalia napisał(a): jeszcze raz powtarzam- gdzie ta list z moimi według ciebie wulgaryzmami czy wyzwiskami ?

~~Bura Sanwitalia napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a): no to ty nie tylko nie jesteś bystry ale jesteś pospolitym łgarzem...
podawałeś tu moje dane i w odpowiednim czasie ktoś ci to przypomni ...

wtedy ciebie sprowadzi na ziemię bo ja na tą chwilę skutecznie oduczyłem cię chamskich wyzwisk...

Takiej odpowiedzi mogłem się spodziewać po oszczercy i mitomanie .
Dziękuję za komplement , każdego można coś nauczyć i czegoś oduczyć , nie dotyczy to tylko ciebie - " Bolecnauto " , twoich genów nie da się zmienić , urodziłeś się chamem i chama odprowadzą na wieczny spoczynek .
Ja jestem wiejskim chamem a ty współczesnym chamidłem - " . Dzisiejszy cham to często człowiek wykształcony, ale ordynarny i niekulturalny. Taki człowiek zachowuje się niewłaściwie, obrażając innych ludzi swoją postawą, gestami i słowami." Tylko dwa słowa z tej reguły nie pasują do ciebie " człowiek wykształcony " . Miłego dnia .

fantazjujesz chłopku roztropku ...
gdzie widzisz jakieś ''oszczerstwa'' u mnie?...napisz...
ale o swoim grubasie ,''fałszywym człowieku'' idealnie pasującym do ciebie nic nie piszesz...to on przepraszał tu pomawianą kobietę a druga osoba zapowiadała mu że za oszczerstwa skieruje sprawę do sądu...pamiętasz co ci mówiłem kiedy to w swoich ''chocholim tańcu'' sam do mnie zadzwoniłeś pieprząc coś tam o twojej ''walce'' o demokrację?....pajacujesz dwulicowcu i od tego nigdy się nie uwolnisz...;D

jeszcze raz powtarzam- gdzie ta list z moimi według ciebie wulgaryzmami czy wyzwiskami ?
dawaj miękiszonie...ja ci wkleję kopie twoich chamskich wpisów i je porównamy...;D

tak Lucusiu....oduczyłem cię chamstwa które tu stosowałeś na forum i już nie kozaczysz ale chamstwa życiowego cię nie oduczę i nawet nie zamierzam bo w twoim przypadku to ''orka na ugorze''...;D

jeszcze raz powtarzam- gdzie ta list z moimi …
„gdzie ta lista” było by poprawniej …
lecz jak można poprawiać mecenasa ….??
10 lutego 2025r. o 9:23
tak Lucusiu....oduczyłem cię chamstwa które tu stosowałeś na forum i już nie kozaczysz ale chamstwa życiowego cię nie oduczę i nawet nie zamierzam bo w twoim przypadku to ''orka na ugorze''...;D

Jaki medal chcesz otrzymać …??
za zasługi w edukowaniu …??
nie rób się śmieszniejszy niż jesteś Janie ..
to właśnie braterska więź pokazała że można
kulturalnie wpisywać , bez chamskich wpisów
typu , „farbowany Niemiec” , Folksdojcz , etc ..
14240
M21W2
10 lutego 2025r. o 9:49
~~Bura Sanwitalia napisał(a): fantazjujesz chłopku roztropku ...
gdzie widzisz jakieś ''oszczerstwa'' u mnie?...napisz...
ale o swoim grubasie ,''fałszywym człowieku'' idealnie pasującym do ciebie nic nie piszesz...to on przepraszał tu pomawianą kobietę a druga osoba zapowiadała mu że za oszczerstwa skieruje sprawę do sądu...pamiętasz co ci mówiłem kiedy to w swoich ''chocholim tańcu'' sam do mnie zadzwoniłeś pieprząc coś tam o twojej ''walce'' o demokrację?....pajacujesz dwulicowcu i od tego nigdy się nie uwolnisz...;D

jeszcze raz powtarzam- gdzie ta list z moimi według ciebie wulgaryzmami czy wyzwiskami ?
dawaj miękiszonie...ja ci wkleję kopie twoich chamskich wpisów i je porównamy...;D

Co za natrętny człowieczek , ja nie prowadzę kapownika i nigdy nie zejdę do twojego poziomu aby to robić .
Obelgi i oszczerstwa mistrza fejterów na forum spływają po mnie jak woda po kaczce , ciebie prawda o tobie boli m ma
boleć . Jesteś mocno ograniczony umysłowo , nigdy nie zejdę do twojego poziomu aby prowadzić kapownik .
Kim ty jesteś pokazujesz wracając do tematu o PanuM z przed kilku jak nie kilkunastu lat .
Niczego mnie Januszku nie oduczyłeś , zauważyłem że bardziej ciebie bolą moje wpisy w których nie dają ci się wkręcić
w twoje ulubione pyskówki .
Pisałem ci nie raz i nie dwa , nie wyzywaj nie będziesz wyzywany , pisał ci to samo co ja redaktor Marcin , nie dociera to do
ciebie , zmieniasz pismo i pseudonimy aby ulżyć sobie i się dowartościować obelgami i wyzwiskami " Bolecnauto " .
" Fa, lco jesteś zawieszony za łamanie regulaminy , obrażanie i wulgaryzmy " - Marcin .
Nie pomogło , nie pomogły też dwa BANY , jak byś był człowiekiem ambitnym i miał choć odrobinę honoru po takim blamażu jakiego się na Bolcu dopuściłeś skończyłbyś waść i wstydu byś sobie oszczędził nadal się samobiczując .

Nie odpowiadasz na pytanie , - jak się zachowasz jak się okaże że to nie ja podałem twoje dane .
Bardzo żałuję że do ciebie zadzwoniłem , nie wytrzymałeś aby nie posunąć się do kolejnych kłamstw na temat naszej rozmowy , jeszcze coś ci podpowiem , po tych rozmowach wyrzuciłem kartkę z twoimi danymi i numerem telefonu , nie ma sensu wyciąganie do ciebie ręki na zgodę , przy klawiaturze odzywają się w tobie instynkty dzikusa .

dopuściłeś
~~Bura Sanwitalia niezalogowany
10 lutego 2025r. o 10:04
PAJACU...;D
a kto wczoraj sam wspomniał o tym kłamliwym grubasie? ...ja ?
ale doceniam to jak mnie teraz określiłeś - fejter to prawie jak ''fajter'' i takim w twoim przypadku pozostanę...;D
tak Lucusiu -pucusiu...
boli cie mój ''kapownik'' bo wiesz że w każdej chwili mogę wkleić to twoje liczne chamskie i wulgarne wpisy...;D
nadal nie wiem o jakie to ''wulgaryzmy'' chodzi ale domyślam się że te błagania o bana dla mnie były skierowane przez altera i ''miss wiedzy i uczuć ''...zresztą to jeden ''wuj''...;D
co ty nie powiesz????? wyrzuciłeś kartkę z MOIMI DANYMI i numerem telefonu?
a kiedyś pisałeś tu że podobnie wyrzuciłeś mnie ze swojego telefonu i ...po jakimś czasie zadzwoniłeś ...HAHAHAHAHAH
CIEKAWE JEST JEDNAK TO ŻE MIAŁEŚ KARTKĘ Z MOIMI DANYMI...
OD KOGO I PO CO CI ONE BYŁY POTRZEBNE?

masz rację ...nigdy z kimś takim jak ty nie będzie zgody bo ty prędzej czy później każdego ''sprzedasz''...;D
~~Liliowobiały Różanecznik niezalogowany
10 lutego 2025r. o 10:14
I tu dalej nic nowego. Dolne Młyny kontra Ocice. A Kaziu ręce zaciera, niebawem poda jaka to popularność portalu.
A ja zmykam na GPW. Tam moja spółka w czwartek 33% do góry, piątek 22%, a dzisiaj już widzę 18%.
Się gra, się ma i to nie jakiś tam bilon miedziany.
14240
M21W2
10 lutego 2025r. o 13:26
~~Bura Sanwitalia napisał(a): PAJACU...;D
a kto wczoraj sam wspomniał o tym kłamliwym grubasie? ...ja ?
ale doceniam to jak mnie teraz określiłeś - fejter to prawie jak ''fajter'' i takim w twoim przypadku pozostanę...;D
tak Lucusiu -pucusiu...
boli cie mój ''kapownik'' bo wiesz że w każdej chwili mogę wkleić to twoje liczne chamskie i wulgarne wpisy...;D
nadal nie wiem o jakie to ''wulgaryzmy'' chodzi ale domyślam się że te błagania o bana dla mnie były skierowane przez altera i ''miss wiedzy i uczuć ''...zresztą to jeden ''wuj''...;D
co ty nie powiesz????? wyrzuciłeś kartkę z MOIMI DANYMI i numerem telefonu?
a kiedyś pisałeś tu że podobnie wyrzuciłeś mnie ze swojego telefonu i ...po jakimś czasie zadzwoniłeś ...HAHAHAHAHAH
CIEKAWE JEST JEDNAK TO ŻE MIAŁEŚ KARTKĘ Z MOIMI DANYMI...
OD KOGO I PO CO CI ONE BYŁY POTRZEBNE?

masz rację ...nigdy z kimś takim jak ty nie będzie zgody bo ty prędzej czy później każdego ''sprzedasz''...;D

Kapusiu , potrzebujesz recepty na twojej dolegliwości , zgłoś się do specjalisty.

Dopisane 10.02.2025r. o godz. 13:26:

~~Liliowobiały Różanecznik napisał(a): I tu dalej nic nowego. Dolne Młyny kontra Ocice. A Kaziu ręce zaciera, niebawem poda jaka to popularność portalu.
A ja zmykam na GPW. Tam moja spółka w czwartek 33% do góry, piątek 22%, a dzisiaj już widzę 18%.
Się gra, się ma i to nie jakiś tam bilon miedziany.

Bawię się z Jsnuszkiem w oczekiwaniu na sukcesy koalicji 13 grudnia.
~~Pomidorowy Wiąz niezalogowany
10 lutego 2025r. o 13:43
Groszowa waloryzacja emerytur 2025. Seniorzy będą rozczarowani. Mimo waloryzacji emerytur polscy seniorzy mogą boleśnie odczuć skutki braku zmian progów podatkowych. Podwyżki emerytur mają na celu złagodzenie wpływu inflacji na siłę nabywczą emerytów, jednak brak dostosowania progów podatkowych może prowadzić do paradoksalnej sytuacji, w której emeryci — zamiast oczekiwanej podwyżki — w rzeczywistości otrzymają mniejsze świadczenia netto. P
r PAP
Groszowa waloryzacja emerytur
Waloryzacja emerytury w 2025 r., w porównaniu z poprzednimi latami, będzie dość skromna. Podczas gdy w minionych latach wynosiła ona odpowiednio 12,12 proc. i 14,8 proc., w tym roku wartość świadczenia wzrośnie zaledwie o 5,82

Wielu seniorów, mimo podwyżki emerytury, otrzyma świadczenie powiększone jedynie symbolicznie. Wszystko przez to, że waloryzacji nie uległy progi podatkowe, ani kwota wolna od podatku, która pozostała na poziomie 2,5 tys. zł miesięcznie.
Nie tylko emeryci, którzy otrzymują świadczenia na poziomie 10 tys. zł brutto miesięcznie, ale również ci z emeryturą ok. 2,5 tys. zł mogą odczuć negatywne konsekwencje braku waloryzacji progów podatkowych. Najbogatsi emeryci zostaną dotknięci "gilotyną podatkową", a najubożsi stracą dotychczasowe zwolnienie z PIT.
Po wprowadzeniu waloryzowanych emerytur ZUS dokona redukcji wypłat o zaliczkę na PIT, co dla wielu może oznaczać wzrost obciążenia podatkowego z 12 proc. do 32 proc.
Obecnie emerytury nie są opodatkowane do 2,5 tys. Kwota ta po waloryzacji wzrośnie do 2 tys. 645 zł i 50 gr, co spowoduje konieczność zapłaty podatku wynoszącego 18 zł. Co więcej, świadczenia emerytalne objęte są także składką zdrowotną od każdej złotówki, więc od 2,5 tys. zł potrącone będzie dodatkowe 9 proc
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza