~~Bura Sanwitalia napisał(a): fantazjujesz chłopku roztropku ...
gdzie widzisz jakieś ''oszczerstwa'' u mnie?...napisz...
ale o swoim grubasie ,''fałszywym człowieku'' idealnie pasującym do ciebie nic nie piszesz...to on przepraszał tu pomawianą kobietę a druga osoba zapowiadała mu że za oszczerstwa skieruje sprawę do sądu...pamiętasz co ci mówiłem kiedy to w swoich ''chocholim tańcu'' sam do mnie zadzwoniłeś pieprząc coś tam o twojej ''walce'' o demokrację?....pajacujesz dwulicowcu i od tego nigdy się nie uwolnisz...;D
jeszcze raz powtarzam- gdzie ta list z moimi według ciebie wulgaryzmami czy wyzwiskami ?
dawaj miękiszonie...ja ci wkleję kopie twoich chamskich wpisów i je porównamy...;D
tak Lucusiu....oduczyłem cię chamstwa które tu stosowałeś na forum i już nie kozaczysz ale chamstwa życiowego cię nie oduczę i nawet nie zamierzam bo w twoim przypadku to ''orka na ugorze''...;D
Co za natrętny człowieczek , ja nie prowadzę kapownika i nigdy nie zejdę do twojego poziomu aby to robić .
Obelgi i oszczerstwa mistrza fejterów na forum spływają po mnie jak woda po kaczce , ciebie prawda o tobie boli m ma
boleć . Jesteś mocno ograniczony umysłowo , nigdy nie zejdę do twojego poziomu aby prowadzić kapownik .
Kim ty jesteś pokazujesz wracając do tematu o PanuM z przed kilku jak nie kilkunastu lat .
Niczego mnie Januszku nie oduczyłeś , zauważyłem że bardziej ciebie bolą moje wpisy w których nie dają ci się wkręcić
w twoje ulubione pyskówki .
Pisałem ci nie raz i nie dwa , nie wyzywaj nie będziesz wyzywany , pisał ci to samo co ja redaktor Marcin , nie dociera to do
ciebie , zmieniasz pismo i pseudonimy aby ulżyć sobie i się dowartościować obelgami i wyzwiskami " Bolecnauto " .
" Fa, lco jesteś zawieszony za łamanie regulaminy , obrażanie i wulgaryzmy " - Marcin .
Nie pomogło , nie pomogły też dwa BANY , jak byś był człowiekiem ambitnym i miał choć odrobinę honoru po takim blamażu jakiego się na Bolcu dopuściłeś skończyłbyś waść i wstydu byś sobie oszczędził nadal się samobiczując .
Nie odpowiadasz na pytanie , - jak się zachowasz jak się okaże że to nie ja podałem twoje dane .
Bardzo żałuję że do ciebie zadzwoniłem , nie wytrzymałeś aby nie posunąć się do kolejnych kłamstw na temat naszej rozmowy , jeszcze coś ci podpowiem , po tych rozmowach wyrzuciłem kartkę z twoimi danymi i numerem telefonu , nie ma sensu wyciąganie do ciebie ręki na zgodę , przy klawiaturze odzywają się w tobie instynkty dzikusa .
dopuściłeś