Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Ma demencję niezalogowany
16 marca 2025r. o 19:07
~~stary bolecnauta napisał(a): Trzeba było podejść palancie i powiedzieć mu to prosto w oczy. A teraz tu rżniesz gieroja cienki fiucie.

Żal mi się go zrobiło. Jeszcze by w spodnie narobił.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bolecnauta niezalogowany
16 marca 2025r. o 20:02
Tobie strach poślady ścisnął a kto wie czy i kleksa sam nie zaliczyłeś .
Tu każdy pamięta jak Lucjan ....ł w gacie i unikał proponowanego spotkania .

Zastosowana autokorekta

~~Jasnobłękitny Orlik niezalogowany
16 marca 2025r. o 20:48
Jurko?...wróg?...daj sobie na wstrzymanie...
to gościu o przerośniętym ''ego'' i zwykły mitoman...;D

Jak fajnie jest nieraz poczytać określenia używane przez tego nietrzymającego ciśnienia postkomunistycznego potomka , gdzie ty widzisz
prosty , zwykły człowieczku , przerośnięte „ego”
uzasadnij dokładniej ….

To że uważam że masz zaburzenia osobowości
jest w 100% prawda , pokaż mi jeszcze jednego
twojego pokroju … ty szukasz tego czego nie zgubiłeś ,
często /gęsto tłumaczysz swoją chorobliwą ingerencję w innych życie , jako zabawę, a ja uważam że masz zaburzoną osobowość , i tak pozostanie …
Uzasadnię , wciągnąć potrafisz osoby w swoje gierki ,
jak nie popierają twoich wyimaginowanych bzdur
mając swoje zdanie , obracasz się o 180 stopni
nadając mu status „wroga”, może na spokojnie wyjaśnij tu forumowiczom krok po kroku , jak to Jurek
nagle po dość przyjaznej długiej rozmowie telefonicznej , w pierwszych odczuciach uważał ciebie za ciekawą osobowość , a dzisiaj ma przerośnięte „ego” , nic nadzwyczajnego nie ma w mojej radości z życia , potrafię się cieszyć z sukcesów innych , w odwrotności do Ciebie Januszku , a że potrafiłem się odnaleźć na obczyźnie jest tylko pozytywne, byłeś też u jakiegoś Helmuta budowlańca , nie pasowało
, nie potrafiłeś się na dłużej zakotwiczyć , więc masz dzisiaj takie osiągnięcia na ile cię stać , i nie ma to nic wspólnego z „ego” , a że panowie Lucjan i Przemysław
przewyższają Ciebie o lata świetlne wiedzą , nie możesz przetrawić ….
Największa głupotą ( przypominam instruowałeś mnie z pewnym przekonaniem do nie reagowania
na głupie zaczepki) …
Więc wyjaśnij …. może zdenerwuje Ciebie odgrzewanie sprawy nieszczęśnika sp.Piotra
vel PzD , dlaczego uzależnionego od alkoholu
nie do końca rozumiejącego swoich zachowań
wobec Janusza , postawiłeś przed temidę …??
To jest sprzeczne w całości z tym co mi podpowiadałeś … wyjaśnij …???
na dzień dzisiejszy nie wracając do sprawy pogorzelców, podpowiem ci Janusz , poszukaj dobrego psychologa i oddaj mu się w pełni …
nie zapomnij mu przedstawić zrzutów do prywatnego
IPNka , choć ja to nazwę zwykłym kapownikiem
powodzenia przy powrocie do normalności …!

~~klucznick niezalogowany
16 marca 2025r. o 21:20
~~bolecnauta napisał(a): Tu każdy pamięta jak Lucjan ....ł w gacie i unikał proponowanego spotkania .

Miałes sprawe do Lucjana , trzeba było do niego pojechać. Kmiocie z poddasza nie jestes gospodarzem w redakcji , żeby go tam zapraszać .
~~Jasnobłękitny Orlik niezalogowany
16 marca 2025r. o 21:34
~~klucznick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bolecnauta napisał(a): Tu każdy pamięta jak Lucjan ....ł w gacie i unikał proponowanego spotkania .

Miałes sprawe do Lucjana , trzeba było do niego pojechać. Kmiocie z poddasza nie jestes gospodarzem w redakcji , żeby go tam zapraszać .

Chciał pojechać do Ocic Jasio, tylko był jeden problem, pełny pampers ..;);)
~~J23 niezalogowany
17 marca 2025r. o 18:59
Szybko poszło. Wpływowy niemiecki poseł chce odbudowy Nord Stream.....
"Wygląda na to, że wojna na Ukrainie niczego nie nauczyła Niemców. Wpływowy poseł CDU Thomas Bareiß – jeden z negocjatorów przyszłej koalicji rządzącej – napisał, że Nord Stream powinien zostać wybudowany."

~~ niezalogowany
17 marca 2025r. o 19:00
Jak tam polityka migracyjna Niemiec ? Tusk realizuje wszystko zgodnie z planem ?
~~Kupiłem nick niezalogowany
17 marca 2025r. o 19:02
~~J23 napisał(a): Szybko poszło. Wpływowy niemiecki poseł chce odbudowy Nord Stream.....
"Wygląda na to, że wojna na Ukrainie niczego nie nauczyła Niemców. Wpływowy poseł CDU Thomas Bareiß – jeden z negocjatorów przyszłej koalicji rządzącej – napisał, że Nord Stream powinien zostać wybudowany."

A pod tym podpisał się pan Szłapka polski polityk … jak coś piszesz to pisz dokładnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia od Roberta Kropiwnickiego
REKLAMAMrowka zaprasza