Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 marca 2025r. o 15:17
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Mało ci przykładów z postów Lucka plantatora czy Przemka palikociarza?
Ci dwaj to arcyłgarze a nie tylko łgarze.
ŁGARSTWA TO I TAK NIC W PORÓWNANIU Z ICH CHAMSTWEM.

Jak myślisz o kim ten wpis z 28 września 2017r.

" Sam się prosisz głupku wioskowy. Nie mam zamiaru zniżać się do twojego gównianego poziomu, ale skoro mnie po chamsku hejtujesz? Krótko kilka kwestii...

Jeżeli facet za wiele blabla o pieniądzach, o tym jaki jest szczęśliwy, to prawda jest inna. Prawdziwi mężczyźni z klasą nie rozmawiają o kasie, ani o związkach z kobietami. Przy okazji żonęęęę przeprosiłeś?

Jeżeli taki jakiś mały ktoś jak ty, zbyt wiele mówi o "jajach", że ktoś ich nie ma, a on to niby ma ogromne, to także prawda jest inna.

Kiedy ktoś blabla głupoty bez opamiętania tak, jak ty, kiedy uruchamia mu się bezrozumny słowotok, to właściwie nic nie ma do powiedzenia.

I... kundelek taki jak ty, kiedy obszczekuje każdą nogawkę, to nie dlatego, że jest odważny, tylko dlatego, że biedny piesek umiera ze strachu.

Oszustem i hipokrytą tutaj jesteś ty. Jak na razie pokazałeś tylko swoją paranoję i głupotę.

Na koniec. Zachowujesz się, jak psychicznie chory? Twoje paranoje mnie nie obchodzą. Znajdź sobie kogoś innego do hejtu.

Chyba nie załapałeś? Ale ten temat jest specjalnie dla ciebie blablusiu, więc lej ten jaaad dalej. Twoja nienawiść ciebie samego zeżre. Dla mnie EOTbetoniaro ."

pajacujesz jak zwykle i wybierasz to co tobie chamie pasuje...
ale widzę że nieźle ci namieszałem że aż tak daleko węszysz... tyle że z alterkim mieliśmy ''konflikt interesów'' ;D
on nawet bronił księżuli pedofili a ja jechałem po tych zbokach i to alterkowi wybitnie nie pasowało...
w tym przypadku ty jesteś taki sam jak on... zresztą podobnie brakuje wam nawet podstawowej wiedzy stąd alterek wypłakiwał się adminowi w rękawek ...

zauważyłeś wiejski chamie że podobnie jak ty teraz w emocjach i swoich chamstwie wyzywał mnie tak jak ty od ''kundelków''?... pamiętasz jak to ten sam alterek ''jechał '' po twoim wykoszonym przez kostusię przyjacielu?....;D

jednak chociaż wiele was łączy z alterkiem to jest jednak coś co was dzieli...
on w przeciwieństwie do ciebie chamie nigdy mnie nie wyzwał od ''parów'' i ''ciot''

hahaha...pamiętam jak alter mi się tu odgrażał -''przekrocz chociaż jedną granicę a pojadę z tobą '' ;D
ile to już lat mój ty poszukiwaczu czegoś czym myślisz że we mnie uderzysz?
dlatego pajacu wyszukujesz tylko obraźliwe posty pisane przez kogoś do mnie ale moje prośby abyś zacytował moje niby wulgaryzmy o których tu fantazjujesz i do czego chcesz usilnie innych przekonać że istnieją nadal pomijasz ...
to też pokaz tego jakim jesteś prostackim łgarzem bo wiesz że nic takiego nie znajdziesz...;D
cieniutki z ciebie boluś...o taki...------------------------------------------------ ;D

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~redaktor niezalogowany
16 marca 2025r. o 15:20
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Mało ci przykładów z postów Lucka plantatora czy Przemka palikociarza?
Ci dwaj to arcyłgarze a nie tylko łgarze.
ŁGARSTWA TO I TAK NIC W PORÓWNANIU Z ICH CHAMSTWEM.

Jak myślisz o kim ten wpis z 28 września 2017r.

" Sam się prosisz głupku wioskowy. Nie mam zamiaru zniżać się do twojego gównianego poziomu, ale skoro mnie po chamsku hejtujesz? Krótko kilka kwestii...

Jeżeli facet za wiele blabla o pieniądzach, o tym jaki jest szczęśliwy, to prawda jest inna. Prawdziwi mężczyźni z klasą nie rozmawiają o kasie, ani o związkach z kobietami. Przy okazji żonęęęę przeprosiłeś?

Jeżeli taki jakiś mały ktoś jak ty, zbyt wiele mówi o "jajach", że ktoś ich nie ma, a on to niby ma ogromne, to także prawda jest inna.

Kiedy ktoś blabla głupoty bez opamiętania tak, jak ty, kiedy uruchamia mu się bezrozumny słowotok, to właściwie nic nie ma do powiedzenia.

I... kundelek taki jak ty, kiedy obszczekuje każdą nogawkę, to nie dlatego, że jest odważny, tylko dlatego, że biedny piesek umiera ze strachu.

Oszustem i hipokrytą tutaj jesteś ty. Jak na razie pokazałeś tylko swoją paranoję i głupotę.

Na koniec. Zachowujesz się, jak psychicznie chory? Twoje paranoje mnie nie obchodzą. Znajdź sobie kogoś innego do hejtu.

Chyba nie załapałeś? Ale ten temat jest specjalnie dla ciebie blablusiu, więc lej ten jaaad dalej. Twoja nienawiść ciebie samego zeżre. Dla mnie EOTbetoniaro ."

pajacujesz jak zwykle i wybierasz to co tobie chamie pasuje...
ale widzę że nieźle ci namieszałem że aż tak daleko węszysz... tyle że z alterkim mieliśmy ''konflikt interesów'' ;D
on nawet bronił księżuli pedofili a ja jechałem po tych zbokach i to alterkowi wybitnie nie pasowało...
w tym przypadku ty jesteś taki sam jak on... zresztą podobnie brakuje wam nawet podstawowej wiedzy stąd alterek wypłakiwał się adminowi w rękawek ...

zauważyłeś wiejski chamie że podobnie jak ty teraz w emocjach i swoich chamstwie wyzywał mnie tak jak ty od ''kundelków''?... pamiętasz jak to ten sam alterek ''jechał '' po twoim wykoszonym przez kostusię przyjacielu?....;D

jednak chociaż wiele was łączy z alterkiem to jest jednak coś co was dzieli...
on w przeciwieństwie do ciebie chamie nigdy mnie nie wyzwał od ''parów'' i ''ciot''

hahaha...pamiętam jak alter mi się tu odgrażał -''przekrocz chociaż jedną granicę a pojadę z tobą '' ;D
ile to już lat mój ty poszukiwaczu czegoś czym myślisz że we mnie uderzysz?
dlatego pajacu wyszukujesz tylko obraźliwe posty pisane przez kogoś do mnie ale moje prośby abyś zacytował moje niby wulgaryzmy o których tu fantazjujesz i do czego chcesz usilnie innych przekonać że istnieją nadal pomijasz ...
to też pokaz tego jakim jesteś prostackim łgarzem bo wiesz że nic takiego nie znajdziesz...;D
cieniutki z ciebie boluś...o taki...------------------------------------------------ ;D

Janusz , z ciebie to by był fajny gość , gdybyś był Polakiem a nie ruska onucą.
~~Czerwonawa Miodunka niezalogowany
16 marca 2025r. o 15:26
Po stokroć do stu diabłów
~~antyjanusz niezalogowany
16 marca 2025r. o 16:14
~~T r o l J a n napisał(a): W młodości ten wasz Jasiek pewnie był niezłym kapusiem. To że miał płyty i się chwalił , bo ponoć za kapowanie dostawał.

To prawda , stąd ta jego fascynacja Putinem, który donosił od najmłodszych lat , a pózniej robił kariere w KGB.
~~Oj oj oj niezalogowany
16 marca 2025r. o 16:28
~~antyjanusz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~T r o l J a n napisał(a): W młodości ten wasz Jasiek pewnie był niezłym kapusiem. To że miał płyty i się chwalił , bo ponoć za kapowanie dostawał.

To prawda , stąd ta jego fascynacja Putinem, który donosił od najmłodszych lat , a pózniej robił kariere w KGB.

Ale mu ego urosło. Z takiej wysokości bez telemarku na ryj spadać nie będzie zdrowo. Jak się typka czyta to no większy geroj niż Stefek burczymucha. Kiedyś go widziałem pod Kauflandem. Siwy cienki ziomek z kiepem w łapie. Co on się tak rzuca ? Moim zdaniem to się miota jak psie goowno w betoniarce. Taki zajadły prostak z poddasza. Ale skórki od banana musi unikać.
~~Brunatnofioletowy Buk niezalogowany
16 marca 2025r. o 16:43
~~Oj oj oj napisał(a):
Ktoś napisał: ~~antyjanusz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~T r o l J a n napisał(a): W młodości ten wasz Jasiek pewnie był niezłym kapusiem. To że miał płyty i się chwalił , bo ponoć za kapowanie dostawał.

Ale mu ego urosło. Z takiej wysokości bez telemarku na ryj spadać nie będzie zdrowo. Jak się typka czyta to no większy geroj niż Stefek burczymucha. Kiedyś go widziałem pod Kauflandem. Siwy cienki ziomek z kiepem w łapie. Co on się tak rzuca ? Moim zdaniem to się miota jak psie goowno w betoniarce. Taki zajadły prostak z poddasza. Ale skórki od banana musi unikać.

Putin okradł dawny Leningrad do 2000r. na kwotę 850 mln $. Jak został ,,carem'' na Kremlu to zniszczył wszystkich, którzy ujawniali jego wały. Sporo wyprawił na tamten świat, kilkunastu uciekło za granicę, a reszta zamilkła i uciekła na prowincję.
~~stary bolecnauta niezalogowany
16 marca 2025r. o 17:14
~~Oj oj oj napisał(a):
Ktoś napisał: ~~antyjanusz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~T r o l J a n napisał(a): W młodości ten wasz Jasiek pewnie był niezłym kapusiem. To że miał płyty i się chwalił , bo ponoć za kapowanie dostawał.

Trzeba było podejść palancie i powiedzieć mu to prosto w oczy. A teraz tu rżniesz gieroja cienki fiucie.
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 marca 2025r. o 18:04
Tak szczerze to ja nie wiem co wy chcecie od Władzia Putina ???
Dla mnie chłop na Ukrainę robi bardzo dobra robotę, bombarduje tych którzy wcześniej strzelali do mniejszości rosyjskiej w Donbasie.

Dla mnie Putin to kozak , śmieje się elicie europejskiej w twarz. Zabierze pół Ukrainy i wspomniecie moje słowa że Europa dalej będzie robiła z nim interesy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia do Marszałka