Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Jurek niezalogowany
17 marca 2025r. o 19:04
Spadam ,nic tu po mnie , zleciały się na to forum tęgie umysły.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
17 marca 2025r. o 19:09
~~ napisał(a): Jak tam polityka migracyjna Niemiec ? Tusk realizuje wszystko zgodnie z planem ?

Musi musi realizować , bo temu błaznowi tak każe Niemiec. Tetryk Tusk jest pod butem Uli z Niemiec.
~~Topazowy Heliotrop niezalogowany
17 marca 2025r. o 19:13
Jak się wzięło kasę od Niemców Na zawiązanie i powstanie Kongresu Demokratycznego, to teraz " czeba " to spłacić. Szkopy nic za darmo nie dają, no chyba że nahajem po dupie.
~~Blond Cebulica niezalogowany
17 marca 2025r. o 19:14
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Jak tam polityka migracyjna Niemiec ? Tusk realizuje wszystko zgodnie z planem ?

Musi musi realizować , bo temu błaznowi tak każe Niemiec. Tetryk Tusk jest pod butem Uli z Niemiec.

A tobie ruska onuco Putin .
~~Brunatnofioletowy Buk niezalogowany
17 marca 2025r. o 19:47
Paweł Kapusta: Gdy fakty bolą, władza sięga po cenzurę ekonomiczną.
Kilka tygodni temu obiecałem Państwu, że jako redaktor naczelny Wirtualnej Polski, stojący na straży niezależności prowadzonej przeze mnie redakcji oraz wolności zatrudnianych w WP dziennikarzy, będę nagłaśniał każdą próbę wywierania na nas nacisków przy okazji prowadzonych przez nas śledztw. A dziś musimy powiedzieć jasno: oto właśnie obserwujemy próbę ekonomicznego nacisku na niezależne dziennikarstwo.
W poniedziałek Wirtualna Polska opublikowała tekst śledczy Szymona Jadczaka, w którym ujawniliśmy powiązania polityczne i biznesowe wiceministra aktywów państwowych Roberta Kropiwnickiego oraz jego zaufanego człowieka – Szymona Gawryszczaka, wiceprezesa Totalizatora Sportowego.

Ujawniamy. Wiceprezes państwowej firmy, polityk PO, hejt i rządowa propaganda

W artykule przedstawiliśmy w pełni udokumentowane fakty. Żadnych insynuacji,
tylko twarde dowody na to, że państwowy menedżer był przez lata powiązany z "Sokiem z Buraka" – propagandowym profilem pełnym hejtu i partyjnych treści, który odgrywał rolę medialnego zaplecza Platformy Obywatelskiej – a po zmianie władzy trafił na intratny stołek w Totalizatorze. Przedstawiliśmy też, jak czyszczone były ślady, by ukryć te powiązania.
Reakcja? Zamiast merytorycznych odpowiedzi, zamiast transparentnych wyjaśnień – polityczna retorsja. Kilka godzin po publikacji Totalizator Sportowy wycofał budżety reklamowe z Wirtualnej Polski.
22745
oprych
17 marca 2025r. o 20:01
~~Brunatnofioletowy Buk napisał(a): Paweł Kapusta: Gdy fakty bolą, władza sięga po cenzurę ekonomiczną.
Kilka tygodni temu obiecałem Państwu, że jako redaktor naczelny Wirtualnej Polski, stojący na straży niezależności prowadzonej przeze mnie redakcji oraz wolności zatrudnianych w WP dziennikarzy, będę nagłaśniał każdą próbę wywierania na nas nacisków przy okazji prowadzonych przez nas śledztw. A dziś musimy powiedzieć jasno: oto właśnie obserwujemy próbę ekonomicznego nacisku na niezależne dziennikarstwo.
W poniedziałek Wirtualna Polska opublikowała tekst śledczy Szymona Jadczaka, w którym ujawniliśmy powiązania polityczne i biznesowe wiceministra aktywów państwowych Roberta Kropiwnickiego oraz jego zaufanego człowieka – Szymona Gawryszczaka, wiceprezesa Totalizatora Sportowego.

Ujawniamy. Wiceprezes państwowej firmy, polityk PO, hejt i rządowa propaganda

W artykule przedstawiliśmy w pełni udokumentowane fakty. Żadnych insynuacji,
tylko twarde dowody na to, że państwowy menedżer był przez lata powiązany z "Sokiem z Buraka" – propagandowym profilem pełnym hejtu i partyjnych treści, który odgrywał rolę medialnego zaplecza Platformy Obywatelskiej – a po zmianie władzy trafił na intratny stołek w Totalizatorze. Przedstawiliśmy też, jak czyszczone były ślady, by ukryć te powiązania.
Reakcja? Zamiast merytorycznych odpowiedzi, zamiast transparentnych wyjaśnień – polityczna retorsja. Kilka godzin po publikacji Totalizator Sportowy wycofał budżety reklamowe z Wirtualnej Polski.

POPiS w całej krasie
17 marca 2025r. o 20:04
~~Blond Cebulica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Jak tam polityka migracyjna Niemiec ? Tusk realizuje wszystko zgodnie z planem ?

A tobie ruska onuco Putin .

Szczerze wole być ruską onucą , niż obłąkanym człowiekiem który ma klapki na oczach i nie widzi jak Rudy Tusk robi elektorat KO w chüja. Pamiętaj rudemu się nie ufa i rudy to nie kolor tylko c i o t a
17 marca 2025r. o 20:07
I nie oszukujmy się Herr Tusk to - c i o t a bez swojego zdania. Za niego w Polsce rządzi Ula z Niemiec bo ten cep który nie wymawia R nie zna się na polityce. Tusk to taka tania prostytutka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza