Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Śliwkowy Klon niezalogowany
11 maja 2025r. o 20:09
~~ha ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szafranowe Parzydło napisał(a): Paliwo powinno obecnie kosztować max. 4,50 zł, a ile kosztuje każdy widzi. Baryłka staniała i kosztuje poniżej 60$, a u nas Tusk łupi wszystkich i przez to jest wszystko drogie. Pinindzy w budżecie brakuje, coraz większa luka w ściąganiu podatku Vat to nas łupi, żeby żyło się nam lepiej.

Wyjcie, PiSowsko Konfiarskie małpoludy. Wyjcie. Tyle wam zostało.

To chyba pisowsko kałowskie małpoludy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pytanie niezalogowany
11 maja 2025r. o 20:27
~~Śliwkowy Klon napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ha ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szafranowe Parzydło napisał(a): Paliwo powinno obecnie kosztować max. 4,50 zł, a ile kosztuje każdy widzi. Baryłka staniała i kosztuje poniżej 60$, a u nas Tusk łupi wszystkich i przez to jest wszystko drogie. Pinindzy w budżecie brakuje, coraz większa luka w ściąganiu podatku Vat to nas łupi, żeby żyło się nam lepiej.

Twoja matka zadowolona?
~~Szafranowe Parzydło niezalogowany
11 maja 2025r. o 20:46
~~pytanie napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Śliwkowy Klon napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szafranowe Parzydło napisał(a): Paliwo powinno obecnie kosztować max. 4,50 zł, a ile kosztuje każdy widzi. Baryłka staniała i kosztuje poniżej 60$, a u nas Tusk łupi wszystkich i przez to jest wszystko drogie. Pinindzy w budżecie brakuje, coraz większa luka w ściąganiu podatku Vat to nas łupi, żeby żyło się nam lepiej.

Twoja matka zadowolona?

Ułomny odezwał się z Ocic.
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
12 maja 2025r. o 6:57
~~Szafranowe Parzydło napisał(a): Paliwo powinno obecnie kosztować max. 4,50 zł, a ile kosztuje każdy widzi. Baryłka staniała i kosztuje poniżej 60$, a u nas Tusk łupi wszystkich i przez to jest wszystko drogie. Pinindzy w budżecie brakuje, coraz większa luka w ściąganiu podatku Vat to nas łupi, żeby żyło się nam lepiej.

Wycie ,wycie świński kwik PiStroli od rana ! Jak wspaniale smakuje mi kawa.
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
12 maja 2025r. o 6:58
~~Szafranowe Parzydło napisał(a): Paliwo powinno obecnie kosztować max. 4,50 zł, a ile kosztuje każdy widzi. Baryłka staniała i kosztuje poniżej 60$, a u nas Tusk łupi wszystkich i przez to jest wszystko drogie. Pinindzy w budżecie brakuje, coraz większa luka w ściąganiu podatku Vat to nas łupi, żeby żyło się nam lepiej.

Wycie ,wycie świński kwik PiS-d od rana ! Jak wspaniale smakuje mi kawa.
~~Pszeniczna Jeżówka niezalogowany
12 maja 2025r. o 7:53
mnie też ...
dzisiaj ten pajac w getrach przerżnie z Gironem i miło mi będzie na to popatrzeć....;D
nie chce mi się pisać ale radzę postawić na Martens i Stearns...
ciekawy meczyk ale troszkę ryzykowny to Collins ze Switoliną i Paolini z Ostapenko ...
jatam zaryzykuję i postawię na ''dwójeczki''...;D
~~Ciemnobłękitna Pysznogłówka niezalogowany
12 maja 2025r. o 8:17

~~Pszeniczna Jeżówka niezalogowany
20 min. temu
mnie też ...
dzisiaj ten pajac w getrach przerżnie z Gironem i miło mi będzie na to popatrzeć....;D
nie chce mi się pisać ale radzę postawić na Martens i Stearns...
ciekawy meczyk ale troszkę ryzykowny to Collins ze Switoliną i Paolini z Ostapenko ...
jatam zaryzykuję i postawię na ''dwójeczki''...;D

W twoim przypadku brak jakiegokolwiek określenia , „łachmaniarz” , mitoman z wyglądem menela
~~Jasnoszara Trzykrotka niezalogowany
12 maja 2025r. o 20:58
~~pytanie napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Śliwkowy Klon napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szafranowe Parzydło napisał(a): Paliwo powinno obecnie kosztować max. 4,50 zł, a ile kosztuje każdy widzi. Baryłka staniała i kosztuje poniżej 60$, a u nas Tusk łupi wszystkich i przez to jest wszystko drogie. Pinindzy w budżecie brakuje, coraz większa luka w ściąganiu podatku Vat to nas łupi, żeby żyło się nam lepiej.

Twoja matka zadowolona?

zamknij ryja zboczeńcu z tira!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza