~~Izabelowy Orlik niezalogowany 18 marca 2024r. o 6:29
W te pędy Srabak powinien mobilizować u Kaczyńskiego swój elektorat, a Przybylski u Tuska. Jeśli pokażą takie wsparcie druga tura jest możliwa. Molak swoje 4 tys zbierze.
Obecny ma sporo osiągnięć na przestrzeni lat, czy jest w stanie zrobić więcej, czy inny na jego miejscu zrobił by więcej? To wszystko to gdybalstwo .
Myślę, że warto zmienić. Wiele rzeczy się odświeży, a jak będzie nie tak to za 5 lat będzie można zmienić, nie czekając lat 20
~~Ciemnoturkusowa Ostróżka niezalogowany 18 marca 2024r. o 7:14
Czytam Wasze wpisy,że PR nie ma programu MA 4,5 roku wstecz priorytetem był remont ulicy M.Konopnickiej ,J.Matejki i CO. W 2024 r też w programie jest remont w/w ulic gdyż remontu nie było.CAŁA PRAWDA -po pierwsze mieszkańcy
~~Brązowopłowa Śliwa niezalogowany 18 marca 2024r. o 7:21
jakie?...konkrety ...
pytam bo widzę upadające firmy rodzinne i spieprzających stąd młodych ludzi...
pytam bo wiem o zadłużeniu szpitala ,jego ''poziomie'' i wiem że dzisiaj ''po pierwsze mieszkańcy'' by znaleźć specjalistę jadą do Legnicy czy Lubina...
dlaczego takich pytań mu się nie zadaje?...dlaczego nie pyta się o tego ''strupa'' w środku miasta i kto na nim zarobił ...kto jest OBECNIE jego właścicielem....
są jeszcze dziesiątki podobnych pytań
zadajcie mu jeszcze pytanie jaką zupkę zajada w poniedziałek a jaką w czwartek...;D
Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że radni, posłowie, senatorzy, prezydent, to nie kasta panów. To nie szlachta, czy magnateria. To ludzie wybrani przez nas do zarządzania. Każda próba wykorzystania tego dla prywaty, musi kończyć się dymisją. Niezależnie od ugrupowania!
~~Wrzosowy Kielichowiec niezalogowany 18 marca 2024r. o 7:51
Przez tyle lat zlikwidował wiele miejsc parkingowych a teraz przed wyborami się obudził że ludziom potrzebne są miejsca parkingowe a nie parkomaty i słupki.
Nie wierzę w ani jedno słowo. Tak jak w to że wybuduje most albo ograniczy ilość wypadków na pseudoobwodnicy.
~~Brunatnoszara Kosodrzewina niezalogowany 18 marca 2024r. o 8:20
Brązowopłowa Śliwa niezalogowany
51 min. temu
jakie?...konkrety ...
pytam bo widzę upadające firmy rodzinne i spieprzających stąd młodych ludzi...
pytam bo wiem
o zadłużeniu szpitala
,jego ''poziomie'' i wiem że dzisiaj ''po pierwsze mieszkańcy'' by znaleźć specjalistę jadą do Legnicy czy Lubina.... „
Takie pytania są bardzo
niewygodne .
Dlatego Pan Roman płaci 5tyś za wywiad ze Sobą ,
aby takich pytań nie. było .
Etatowy kłamczuch .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.