~~Morskie oko napisał(a): I kto zasiada w powołanej komisji do spraw zbadania poprawności, legalności, prawidłowości przeprowadzenia procedury przetargowej oraz realizacji zadania w ramach projektu „Modernizacja oświetlenia ulicznego w zachodniej i południowej części województwa dolnośląskiego”?
Proszę o szczegóły bo to interesujący temat i decydujący o wyborze radnych na nową kadencję
~~Ciemnoturkusowa Tawułka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Morskie oko napisał(a): I kto zasiada w powołanej komisji do spraw zbadania poprawności, legalności, prawidłowości przeprowadzenia procedury przetargowej oraz realizacji zadania w ramach projektu „Modernizacja oświetlenia ulicznego w zachodniej i południowej części województwa dolnośląskiego”?
Proszę o szczegóły bo to interesujący temat i decydujący o wyborze radnych na nową kadencję
Do pracy w komisji zgłosił się jeden radny z Impulsu. Radni PiS i z Forum od prezydenta nie zgłosili swoich kandydatów. Wszystko jasne....
~~Żółta Kosodrzewina napisał(a): jak można głosować za uchwałą, która nie jest zgodna z prawem. Jeżeli Przewodniczący Rady na sesji powtarza kilka krotnie, że uchwała jest bublem prawnym a za uchwałą głosują dwaj znawcy prawa to ja dziękuję takim Radnym zaradnym
~~Żółta Kosodrzewina napisał(a): jak można głosować za uchwałą, która nie jest zgodna z prawem. Jeżeli Przewodniczący Rady na sesji powtarza kilka krotnie, że uchwała jest bublem prawnym a za uchwałą głosują dwaj znawcy prawa to ja dziękuję takim Radnym zaradnym
~~Ciemnoturkusowa Tawułka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółta Kosodrzewina napisał(a): jak można głosować za uchwałą, która nie jest zgodna z prawem. Jeżeli Przewodniczący Rady na sesji powtarza kilka krotnie, że uchwała jest bublem prawnym a za uchwałą głosują dwaj znawcy prawa to ja dziękuję takim Radnym zaradnym
Przewodniczący prawnik, jak rozumiem :))) to po co poddał pod głosowanie?