Dla słabszych uczniów zadania domowe były sposobem na podniesienie oceny, na wykazaniu się, że mu zależy i pracuje w domu. Po rozmowach z uczniami śmiało mogę powiedzieć, że nie są z tego faktu zadowoleni. Wiadomo postulat ma swoich zwolenników jak i przeciwników. Osobiście jako nauczyciel nie uważam, że to przyczyni się do czegoś dobrego.
~~Fioletowoczarny Wilec niezalogowany 2 kwietnia 2024r. o 10:48
Ja rozumiem ze jak pracuje w corpo i tez muszę wziąć prace do domu to mnie będzie obowiazywało to samo.. No bo dlaczego nie? Ciekawe kto będzie potem pracował na łoją emeryturę
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.