Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trwają wybory samorządowe. Mamy dane dot. frekwencji na godz. 12:00!
~~Papa Smerf niezalogowany
7 kwietnia 2024r. o 13:58
Nie i nie mam zamiaru. Nazbieralo się tych PIERDZISTOŁKOW I chcą za darmo brać kasę g...o robią a kasa im wpada.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szkarłatnoczerwona Brzoza niezalogowany
7 kwietnia 2024r. o 14:03
co wy sie dziwicie ze słaba frekwencja ludzie maja dosc no chyba ze swoja obecnoscia zaszczyca sami kandydujacy bo glos na ,,kogos,,trzeba... oddac hmm ich rodziny i grono kolesiów z elity.byc moze czarne ,,anioły,, tez swoje owieczki zacheca.o ile trzoda bedzie słuchac swego pasterza...?Alleluja
~~Krzysztof Oborski niezalogowany
7 kwietnia 2024r. o 14:06
Nie wiem kto decyduje w Nowogrodźcu o zatrudnianiu w komisjach wyborczych (burmistrz ,wójt ,sołtys ,prezydent Rosji).Jak to jest możliwe ,że rekomendacja największej partii politycznej w Polsce nic nie znaczy?Panowie włodarze zarabiam zawrotną sumę 3 200 po ostatnich podwyżkach ,chciałem dorobić te 700 zł ,ale wy po prostu preferujcie różnych kolesi ,pociotków i kombinatorów.Bardzo nieładnie.
~~bolecnauta niezalogowany
7 kwietnia 2024r. o 14:08
np.brodaty z koniczynki i jego mis z parowej tez moga sobie glos zakreslic a kto udowodni jak demokracja to wszedzie nawet za kurtyna nie wspominajac o siedzibie
~~anonim niezalogowany
7 kwietnia 2024r. o 14:12
~~Krzysztof Oborski napisał(a): Nie wiem kto decyduje w Nowogrodźcu o zatrudnianiu w komisjach wyborczych (burmistrz ,wójt ,sołtys ,prezydent Rosji).Jak to jest możliwe ,że rekomendacja największej partii politycznej w Polsce nic nie znaczy?Panowie włodarze zarabiam zawrotną sumę 3 200 po ostatnich podwyżkach ,chciałem dorobić te 700 zł ,ale wy po prostu preferujcie różnych kolesi ,pociotków i kombinatorów.Bardzo nieładnie.
juz swinstwo zrobili p.Joannie to chyba nagorsze pod tym wzgledem gmina.panie lelich jak panu nie wstyd
~~Zzieleniały Barwinek niezalogowany
7 kwietnia 2024r. o 14:15
~~Papa Smerf napisał(a): Nie i nie mam zamiaru. Nazbieralo się tych PIERDZISTOŁKOW I chcą za darmo brać kasę g...o robią a kasa im wpada.

O, jest pierwszy głupek.
~~glor niezalogowany
7 kwietnia 2024r. o 14:16
mieszkancy nie glupcy iz swoj rozum maja no chyba nie pojde zaglosowac na to gruba z ocic od faniakowej
~~bolecnauta niezalogowany
7 kwietnia 2024r. o 14:24
szkoda ze z Bolec.info nie wystartowaliscie byloby milo gdybyscie wystawili po 1nym kandydacie na liste jest was 4ch akurat tyle co list
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!