~~Sepiowa Tibuchina napisał(a): Serducho pękło na pół. Nie cieszę się z tego wyboru naszych mieszkańców. To miasto się nie rozwija . A właściwie rozwija dla tych co przy korycie cara , bo się żyje dobrze . Reszcie , niestety nie. Dzieci nie mają gdzie rozwijac swoich talentów, ciągle stała ekipa na stanowiskach prezesów, dyrektorów. Będą kolejne Biedronki i kolejne parkingi , a car będzie się promował kosztem mieszkańców. Kampania była dobra . Młodzi dali radę , jednak tu potrzeba było walki na noże i pokazać prawdziwa twarz cynika. Jeszcze do dziś słyszę ten sfałszowany fragment NA MILY BOG ZYCIE NIETYLKO PO TO JEST BY BRAC ... hymn naszego opalonego cara .
To dzień klęski mieszkańców
~~ferdynant2000 napisał(a): kto wygrał wybory na wójta gminy bolesławieckiej?
~~Dariusz1956 napisał(a): Tak czytam te Wasze wypowiedzi , iczytam i co raz bardziej mnie one dziwią swoim brakiem obiektywizmu. Znam Bolesławiec od 1980 roku i pamiętam jak ono wtedy wyglądało. Wiem też jak rozwijają i w jakim tempie okoliczne miasta. Naprawdę nie widzicie zmian jakie u nas zaszły? Naprawdę jest aż tak źle a dzieci są takie biedne ? Myślę że trzeba być wyjątkowo ślepym aby opowiadać takie niestworzone historie. A i jeszcze jedno co komu przeszkadza ceramika ? Gdzie kolwiek znajdę się w Polsce i komu nie powiem ze jestem z Bolesławca to każdy wypowiada jako pierwsze słowo ceramika . To źle? Lepiej żebyśmy byli małym zapyziałym miasteczkiem bez perspektyw rozwoju i przyszłości? Niestety z wielu waszych wypowiedzi taki właśnie można wyciągnąć wniosek.
~~Dariusz1956 napisał(a): Tak czytam te Wasze wypowiedzi , iczytam i co raz bardziej mnie one dziwią swoim brakiem obiektywizmu. Znam Bolesławiec od 1980 roku i pamiętam jak ono wtedy wyglądało. Wiem też jak rozwijają i w jakim tempie okoliczne miasta. Naprawdę nie widzicie zmian jakie u nas zaszły? Naprawdę jest aż tak źle a dzieci są takie biedne ? Myślę że trzeba być wyjątkowo ślepym aby opowiadać takie niestworzone historie. A i jeszcze jedno co komu przeszkadza ceramika ? Gdzie kolwiek znajdę się w Polsce i komu nie powiem ze jestem z Bolesławca to każdy wypowiada jako pierwsze słowo ceramika . To źle? Lepiej żebyśmy byli małym zapyziałym miasteczkiem bez perspektyw rozwoju i przyszłości? Niestety z wielu waszych wypowiedzi taki właśnie można wyciągnąć wniosek.
~~Zek napisał(a): Tyle piszecie o tym, ze miasto się nie rozwija. To może mi ktoś powie na czym ma polegać rozwój Bolesławca?
Zastosowana autokorekta