~~Liliowy Brokuł napisał(a): Pani Świder ,kiedy park wodny w Nowogrodźcu?
~~Wstydu nie macie napisał(a): Niektóre komentarze niby dorosłych ludzi sięgają dna... Obrażacie, wyzywacie publicznie, naśmiewacie się... Zwykły hejt przez was przemawia i wy byliście wyborcami? Wstyd!
~~Brudnobiała Naparstnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wstydu nie macie napisał(a): Niektóre komentarze niby dorosłych ludzi sięgają dna... Obrażacie, wyzywacie publicznie, naśmiewacie się... Zwykły hejt przez was przemawia i wy byliście wyborcami? Wstyd!
Ja nie wyborca , ale trafia mnie sz...k jak teraz ktoś coś napisze to od razu kontra , bo się obraża . Jak ona tyle lat siała zamęt , obrażano innych to jej to pasowało . Do roboty a nie tylko narzekać .
~~Haha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnobiała Naparstnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wstydu nie macie napisał(a): Niektóre komentarze niby dorosłych ludzi sięgają dna... Obrażacie, wyzywacie publicznie, naśmiewacie się... Zwykły hejt przez was przemawia i wy byliście wyborcami? Wstyd!
Ja nie wyborca , ale trafia mnie sz...k jak teraz ktoś coś napisze to od razu kontra , bo się obraża . Jak ona tyle lat siała zamęt , obrażano innych to jej to pasowało . Do roboty a nie tylko narzekać .
Skoro nawet nie pofatygowałeś/łaś się, aby iść na wybory to tym bardziej nie powinnaś/eś mieć żadnych oczekiwań od burmistrzyni, a tym bardziej prawa głosu.
To jest twoje zdanie . Na tak parszywą kampanię co ona prowadziła , to wiele osób nie poszło na wybory .
~~Brudnobiała Naparstnica napisał(a): ~~Haha napisał(a): Ktoś napisał: ~~Brudnobiała Naparstnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wstydu nie macie napisał(a): Niektóre komentarze niby dorosłych ludzi sięgają dna... Obrażacie, wyzywacie publicznie, naśmiewacie się... Zwykły hejt przez was przemawia i wy byliście wyborcami? Wstyd!
Skoro nawet nie pofatygowałeś/łaś się, aby iść na wybory to tym bardziej nie powinnaś/eś mieć żadnych oczekiwań od burmistrzyni, a tym bardziej prawa głosu.
To jest twoje zdanie . Na tak parszywą kampanię co ona prowadziła , to wiele osób nie poszło na wybory .
~~Kremowy Głóg napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnobiała Naparstnica napisał(a): ~~Haha napisał(a): Ktoś napisał: ~~Brudnobiała Naparstnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wstydu nie macie napisał(a): Niektóre komentarze niby dorosłych ludzi sięgają dna... Obrażacie, wyzywacie publicznie, naśmiewacie się... Zwykły hejt przez was przemawia i wy byliście wyborcami? Wstyd!
Ci co nie głosowali najwięcej plują jadem i narzekają i najwięcej teraz oczekują. Było również dwóch innych kandydatów, więc no..... Sam sobie przeczysz w tym momencie
Ci co nie głosowali mają takie same prawa jak ty . Ludziom zbrzydło to co wyprawiała przez lata . Żywcem pchała się do koryta .