Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie będzie już płatnego, etatowego członka zarządu w powiecie?
~~pan redaktor niezalogowany
12 kwietnia 2024r. o 10:25
~~Ametystowy Winnik napisał(a): Zdzisław Abramowicz

Zdzisław Abramowicz jak był romanowym radnym to protestował ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Aga niezalogowany
12 kwietnia 2024r. o 10:30
Wyborcy dali jasny sygnał do zmiany Władzy w Powiecie. Betonowanie obecnego stanu poprzez tworzenie koalicji aby za wszelką cenę utrzymać się przy władzy jest co najmniej nieuczciwe w stosunku do wyborców ze strony ugrupowań opozycyjnych, które zdobyły największą ilość głosów. A Starostą powinien zostać Człowiek który uzyskał największe poparcie w Powiecie.
~~Łysy niezalogowany
12 kwietnia 2024r. o 10:31
Zdejmijcie te plakaty bo już nie mogę patrzeć na niektóre gęby. obrzydzenie bierze. Hipokryzja nie z na granic ale karma do was wróci. Potem się dziwicie skąd u was tragedię.

~~Wpunkt niezalogowany
12 kwietnia 2024r. o 10:33
~~Aga napisał(a): Wyborcy dali jasny sygnał do zmiany Władzy w Powiecie. Betonowanie obecnego stanu poprzez tworzenie koalicji aby za wszelką cenę utrzymać się przy władzy jest co najmniej nieuczciwe w stosunku do wyborców ze strony ugrupowań opozycyjnych, które zdobyły największą ilość głosów. A Starostą powinien zostać Człowiek który uzyskał największe poparcie w Powiecie.

W punkt dla mnie obecny powinien honorowo odejść i koleś orzempa
~~Xxxxc niezalogowany
12 kwietnia 2024r. o 10:39
Wiązanie koalicji jest dla mnie nieuczciwe. Tak się przekupuje stołki by tylko zostać u władzy? Czas najw. z tym skończyć. Jestem pewien jeśliby wybierali mieszkańcy p. Tomasz z kolegą lecicie
~~Rubinowa Pernecja niezalogowany
12 kwietnia 2024r. o 10:43
~~Ametystowy Winnik napisał(a): Dlaczego etatowy starosta , pan Stanisław Chwojnicki zezwolił na wyburzanie Concordii ?

Panie redaktorze ,
zapraszam Pana ,
na FB pana Zdzisława Abramowicza
i FB lokalnej Telewizji Bolesławiec Aazart , na bardzo ciekawy
program -
opowieść o historii byłego niemieckiego obozu
który znajdował się w dawnym Bunzlau , na terenie
Concordii , obecna ul Orla 3 .

Kolejna publikacja programu pana radnego Abramowicza
miala miejsce 3 dni temu.

„ Concordia i bunkry . . . „
autor
Zdzisław Abramowicz

Pociągnąć wszystkich do odpowiedzialności i takie mam życzenie
~~Rodak niezalogowany
12 kwietnia 2024r. o 11:00
„Russkij mir” paszoł won!
~~Mieszkaniec niezalogowany
12 kwietnia 2024r. o 11:01
Z ciekawością zapoznałam się z nową publikacja programu autorstesp. Z. Abramowicz o historii byłego obozu na oecnej ul. Orlej 3 tylul " Conkordia i bunkry. Serdecznie polecam. Ci co wyburzyli ten obóz powinni teraz siedziec" - prawdy nie ukryjecie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza