Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Dekadent niezalogowany
29 sierpnia 2024r. o 20:12
~~Tulipan napisał(a): A ten 13 komisariat a la komenda to działa ? Bo to co zrobili z budynkami na starej odlewni to już nawet dawno przestało być śmieszne. Rozkradli tam nawet dachy ,okna dachowe czy ogrodzenie przy najgłówniejszej drodze czyli 11go listopada w Gromadce. O co tu kaman ? Ta milicja przejeżdża tam tędy kilka razy dziennie między kawą a kanapkami do domu.

Pan (Pani) ŻEŚCIE się jeszcze nie nauczyli że jak rządzą komuniści to anarchia panuje ?? i wojny wnet można się spodziewać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Stefka niezalogowany
30 sierpnia 2024r. o 10:24

Kiedy Rada Gminy Gromadka dokona oceny tak słabego wyniku egzaminu ósmoklasisty w minionym roku szkolnym? 2 września rozpoczynamy nowy rok szkolny . Oby przyniósł lepsze wyniki w nauce i zachowaniu. Nie bądźmy ostatnimi w powiecie.
~~Hebanowy Kiścień niezalogowany
30 sierpnia 2024r. o 10:31
~~Stefka napisał(a):
Kiedy Rada Gminy Gromadka dokona oceny tak słabego wyniku egzaminu ósmoklasisty w minionym roku szkolnym? 2 września rozpoczynamy nowy rok szkolny . Oby przyniósł lepsze wyniki w nauce i zachowaniu. Nie bądźmy ostatnimi w powiecie.

Głąba nie nauczysz.
~~Tawuła niezalogowany
30 sierpnia 2024r. o 10:56
Efekt nauczania w równym stopniu "zasługa" nauczycieli jak i rodziców.
~~Ewa niezalogowany
30 sierpnia 2024r. o 14:16
Nie słuchać zaleceń MEN. Dzieciom zadawać prace domowe z przedmiotów nauczania , tak by opanowały materiał nauczania. Wtedy łatwiej będą mogli zdać egzamin na koniec szkoły podstawowej.
~~Szarobiały Mieczyk niezalogowany
30 sierpnia 2024r. o 16:42
~~Hebanowy Kiścień napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stefka napisał(a):

Głąba nie nauczysz.

Jak chodziłem do szkoły w Gromadce to oceny były po uważaniu.
Nauczycielka wzięła mnie i koleżankę do odpowiedzi pod tablice ciągle zadawała mi pytania na które w zasadzie odpowiadałem, zaciąłem się może na jednym pytaniu, a koleżance jak zadała pytania to na ani jedno nie odpowiedziała, nauczycielka sama za nią odpowiedziała a ona tylko przytaknęła . Ja dostałem słabą czwórkę ( cytuję tu nauczycielkę) a koleżanka 5.
Bo koleżanka była jej sąsiadką i jej ojciec zajmował wyższe stanowisko w odlewni żeliwa od mojego.
Czy w gromadce w szkole dalej się tak motywuje dzieci do nauki?
~~Kasztanowoczerwona Mydlnica niezalogowany
30 sierpnia 2024r. o 17:19
~~Hebanowy Kiścień napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stefka napisał(a):

Głąba nie nauczysz.

Co prawda to prawda
~~KOłtun niezalogowany
30 sierpnia 2024r. o 17:23
Wkrótce drag queen będą edukować wasze dzieci,
takie,,ministry "sami wybieraliście 15 X '23 , lemingi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza