~~grzechotka klucz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tadek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zen napisał(a): A czy włodarz gminy zaszczycił swoją obecnością na dożynkach.?
Nie byłeś,skoro pytasz.
A co, obowiązek był ??
No chyba jeśli jest się Wójtem Gminy to jest obowiązek.
~~Brunatnoszara Nasturcja napisał(a):Ktoś napisał: ~~grzechotka klucz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tadek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zen napisał(a): A czy włodarz gminy zaszczycił swoją obecnością na dożynkach.?
Nie byłeś,skoro pytasz.
A co, obowiązek był ??
No chyba jeśli jest się Wójtem Gminy to jest obowiązek.
Myślisz że ma to w zakresie obowiązków ?
~~Józek napisał(a): Ale problem . Śmiechu warte. Czy był , czy też nie był to i tak dożynki gminne odbyły się. ,, lm dalej Tusk od Polski tym lepiej "- powiedział J. Kaczyński. Niedługo jesień , a ja dalej nie mam asfaltciku na drodze koło mojego, i sąsiadów domu. Oj poczekam sobie pewnie jeszcze kolejne lata.
~~Papa Smerf napisał(a):Ktoś napisał: ~~Józek napisał(a): Ale problem . Śmiechu warte. Czy był , czy też nie był to i tak dożynki gminne odbyły się. ,, lm dalej Tusk od Polski tym lepiej "- powiedział J. Kaczyński. Niedługo jesień , a ja dalej nie mam asfaltciku na drodze koło mojego, i sąsiadów domu. Oj poczekam sobie pewnie jeszcze kolejne lata.
Oj poczekasz poczekasz!!! Tak jak Krzyzowa na droge z tylu cmentarza. RADNY blysnol intelektem zeby go tylko wybrali. FRYDZIO byl z gory wioski to tam porobili a PAJAC od srodka w dol to juz kest inna bajka.
~~Zielony Berberys napisał(a):Ktoś napisał: ~~Papa Smerf napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Józek napisał(a): Ale problem . Śmiechu warte. Czy był , czy też nie był to i tak dożynki gminne odbyły się. ,, lm dalej Tusk od Polski tym lepiej "- powiedział J. Kaczyński. Niedługo jesień , a ja dalej nie mam asfaltciku na drodze koło mojego, i sąsiadów domu. Oj poczekam sobie pewnie jeszcze kolejne lata.
Oj poczekasz poczekasz!!! Tak jak Krzyzowa na droge z tylu cmentarza. RADNY blysnol intelektem zeby go tylko wybrali. FRYDZIO byl z gory wioski to tam porobili a PAJAC od srodka w dol to juz kest inna bajka.
Gimbusy do nauki,nieuki
Odezwał się Berberys Zielony na jednogarbnym wielbłądzie , który ledwo skończył podstawówkę.
~~NK napisał(a): Czasami widzę uśmiechniętych ludzi.