Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Brunatnoszara Nasturcja niezalogowany
9 września 2024r. o 5:27
~~grzechotka klucz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tadek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zen napisał(a): A czy włodarz gminy zaszczycił swoją obecnością na dożynkach.?

Nie byłeś,skoro pytasz.
A co, obowiązek był ??

No chyba jeśli jest się Wójtem Gminy to jest obowiązek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pytanie retoryczne niezalogowany
9 września 2024r. o 5:58
~~Brunatnoszara Nasturcja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~grzechotka klucz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tadek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zen napisał(a): A czy włodarz gminy zaszczycił swoją obecnością na dożynkach.?

Nie byłeś,skoro pytasz.
A co, obowiązek był ??
No chyba jeśli jest się Wójtem Gminy to jest obowiązek.

Myślisz że ma to w zakresie obowiązków ?
~~Józek niezalogowany
9 września 2024r. o 15:43
Ale problem . Śmiechu warte. Czy był , czy też nie był to i tak dożynki gminne odbyły się. ,, lm dalej Tusk od Polski tym lepiej "- powiedział J. Kaczyński. Niedługo jesień , a ja dalej nie mam asfaltciku na drodze koło mojego, i sąsiadów domu. Oj poczekam sobie pewnie jeszcze kolejne lata.
~~Papa Smerf niezalogowany
9 września 2024r. o 15:51
~~Józek napisał(a): Ale problem . Śmiechu warte. Czy był , czy też nie był to i tak dożynki gminne odbyły się. ,, lm dalej Tusk od Polski tym lepiej "- powiedział J. Kaczyński. Niedługo jesień , a ja dalej nie mam asfaltciku na drodze koło mojego, i sąsiadów domu. Oj poczekam sobie pewnie jeszcze kolejne lata.

Oj poczekasz poczekasz!!! Tak jak Krzyzowa na droge z tylu cmentarza. RADNY blysnol intelektem zeby go tylko wybrali. FRYDZIO byl z gory wioski to tam porobili a PAJAC od srodka w dol to juz kest inna bajka.
~~Zielony Berberys niezalogowany
9 września 2024r. o 16:49
~~Papa Smerf napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Józek napisał(a): Ale problem . Śmiechu warte. Czy był , czy też nie był to i tak dożynki gminne odbyły się. ,, lm dalej Tusk od Polski tym lepiej "- powiedział J. Kaczyński. Niedługo jesień , a ja dalej nie mam asfaltciku na drodze koło mojego, i sąsiadów domu. Oj poczekam sobie pewnie jeszcze kolejne lata.

Oj poczekasz poczekasz!!! Tak jak Krzyzowa na droge z tylu cmentarza. RADNY blysnol intelektem zeby go tylko wybrali. FRYDZIO byl z gory wioski to tam porobili a PAJAC od srodka w dol to juz kest inna bajka.

Gimbusy do nauki,nieuki
~~Arek niezalogowany
9 września 2024r. o 18:10
~~Zielony Berberys napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Papa Smerf napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Józek napisał(a): Ale problem . Śmiechu warte. Czy był , czy też nie był to i tak dożynki gminne odbyły się. ,, lm dalej Tusk od Polski tym lepiej "- powiedział J. Kaczyński. Niedługo jesień , a ja dalej nie mam asfaltciku na drodze koło mojego, i sąsiadów domu. Oj poczekam sobie pewnie jeszcze kolejne lata.

Gimbusy do nauki,nieuki

Odezwał się Berberys Zielony na jednogarbnym wielbłądzie , który ledwo skończył podstawówkę.
~~NK niezalogowany
10 września 2024r. o 15:05
Czasami widzę uśmiechniętych ludzi.
~~POganin niezalogowany
10 września 2024r. o 17:19
~~NK napisał(a): Czasami widzę uśmiechniętych ludzi.

z daleka cuchną obłudą
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza