Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Trochę wyczucia niezalogowany
7 września 2024r. o 10:28
Pozdrawiam Głąba który dziś rano po 7 kosił trawę w okolicy Jaśminowej. Brawo Ty i twoja kosiarka spalinowa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Xxx niezalogowany
7 września 2024r. o 12:00
Od 6 do 22 mam prawo kosić. Moja kosiarka, moja trawa, moja sprawa. Dziękuję. Kurtyna.
~~Js niezalogowany
7 września 2024r. o 12:13
~~Trochę wyczucia napisał(a): Pozdrawiam Głąba który dziś rano po 7 kosił trawę w okolicy Jaśminowej. Brawo Ty i twoja kosiarka spalinowa.

Słuszna uwaga. Znamy tego głąba, inni też .
~~Krwistoczerwona Werbena niezalogowany
7 września 2024r. o 12:29
Gromadka ma cpn ,po ile LPG?
~~Roman niezalogowany
7 września 2024r. o 12:31
Czy Polskę nie stać na innego ,,premiera" , tylko na takiego jakiego wybrała tzw. Koalicja? Wcześniej konflikty z prezydentem K. , a obecnie z prezydentem D. To najgorszy ,,premier" w historii Rzeczpospolitej.
~~Błękitna Lnica niezalogowany
7 września 2024r. o 13:28
Gaz po 2.89
~~Ledwo doszło niezalogowany
7 września 2024r. o 13:34
~~Trochę wyczucia napisał(a): Pozdrawiam Głąba który dziś rano po 7 kosił trawę w okolicy Jaśminowej. Brawo Ty i twoja kosiarka spalinowa.

nie czepiaj się donaldowego elektoratu,ten typ tak ma
~~Żółtawordzawy Szczypiorek niezalogowany
7 września 2024r. o 17:07

Bez jaj ,że po 7 nie może ktoś kosić trawy ! Co wy sobie jaja robicie ? Jak ktoś ma na póżniej wyjazd , albo do roboty , bądź doskwiera mu słońce to co ma nie kosić , bo ktoś sobie chce spać do 12tej ? No bez przesady ! Jak by to robił po złości , to kosił by o 05.30. Wtedy fakt by się wygłupił. Nie pozdrawiam KAPUSI !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza