Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Janusz niezalogowany
przedwczoraj o 14:02
Stała a twoja żonka ją przyuczała a i tak nie osiągnęła takiego poziomu jak twoja by dawać za dyszkę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bławatne Przymiotno niezalogowany
przedwczoraj o 15:04
~~Janusz napisał(a): Gromadka? Gdzie to jest?

Koło Borówek.
~~Burawa Czereśnia niezalogowany
przedwczoraj o 15:54
~~Janusz napisał(a): Stała a twoja żonka ją przyuczała a i tak nie osiągnęła takiego poziomu jak twoja by dawać za dyszkę.

Niestety jako osoba duchowna nie mogę mieć żony , także nie trafiłeś ,ale twoja stara zadowolona , bo konkurencji brak. Amen.
~~Janusz niezalogowany
przedwczoraj o 15:58
~~Burawa Czereśnia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Janusz napisał(a): Stała a twoja żonka ją przyuczała a i tak nie osiągnęła takiego poziomu jak twoja by dawać za dyszkę.

Niestety jako osoba duchowna nie mogę mieć żony , także nie trafiłeś ,ale twoja stara zadowolona , bo konkurencji brak. Amen.

Poniosło mnie , przepraszam , zapomniałem że ojciec tylko małych chłopców , tego ten!
~~Brudnozielona Dabecja niezalogowany
przedwczoraj o 17:34
~~Ciemnokasztanowa Facelia napisał(a): Zakompleksiony mitoman z gminy nic mądrego nie wymyśli. On i część rady zatrzymała się w świecie głębokiej komuny. Turnieje o puchar wójta, przyśpiewki, dożynki i festyny. Nie wybraliście młodych, to próchnica się bawi.
i trwoni gminną kasę

A Gromadka była najbogatsza w powiecie. Już nie jest? Tak szybko?
~~Nadżółkły Driakiew niezalogowany
przedwczoraj o 17:35
~~Bławatne Przymiotno napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Janusz napisał(a): Gromadka? Gdzie to jest?

Koło Borówek.

Tam gdzie Marica zwija asfalt wieczorem i księżyc tyczką popychają żeby do Bolesławca dotarł.
~~Św szynka niezalogowany
przedwczoraj o 18:11
Bolesławiec? aaaa,ten lewacki grajdoł
~~Kierowca tira niezalogowany
wczoraj o 12:27
Gdzie w gminie Gromadka będą pasterki ? Pytam , bo nie jestem tutejszy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza