~~Brunatnoczarny Fiołek napisał(a): w dzień wyborów do kościółka
tam z ambony dostaniecie przekaz ,na kogo
~~Płomienna Gipsówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoczarny Fiołek napisał(a): w dzień wyborów do kościółka
tak wam mówią na paradzie równości?
~~Niebieskoszara Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomienna Gipsówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoczarny Fiołek napisał(a): w dzień wyborów do kościółka
Nie macie się o co kłócić, Mentzen wygra w I turze, ludzie mają już dość PO-PiS-u, wystarczy im siedzieli i siedzą przy korycie już 30 lat.
Idzie zmiana, idą nowi, nauczyciele śpiewu i wychowania fizycznego - Do niewidzenia !!!!!!
Jeszcze nie widziałem ,żeby jakiś faszysta wygrał w pierwszej turze mając poparcie 15 %
~~Paliowa Hortensja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskoszara Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomienna Gipsówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoczarny Fiołek napisał(a): w dzień wyborów do kościółka
Nie macie się o co kłócić, Mentzen wygra w I turze, ludzie mają już dość PO-PiS-u, wystarczy im siedzieli i siedzą przy korycie już 30 lat.
Idzie zmiana, idą nowi, nauczyciele śpiewu i wychowania fizycznego - Do niewidzenia !!!!!!
Jeszcze nie widziałem ,żeby jakiś faszysta wygrał w pierwszej turze mając poparcie 15 %
To ty jesteś lewicowym faszystą.
Mentzen jest centroprawicowy.
~~Zielononiebieski Pierwiosnek napisał(a): Mentzen ? Wiem , że Wanda nie chciała Niemca . Ja też.