~~Żółtawozielony Bukszpan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Grażyna napisał(a): Policja z posterunku w Gromadce już dawno powinna uporać się z pijaczkami i ćpunami w naszej gminie. Znają teren i wiedzą co , gdzie i kto .
Jeżeli właściciel terenu nie wnosi zastrzeżeń i nie ma skarg to co się czepiacie?
Na stacji STW sprzedawany jest alkohol i płacą za to akcyzę do Gminy więc w interesie sprzedawcy jest żeby ludzie kupowali jak najwięcej. To gmina która bierze pieniądze za śmieci i akcyzę zobowiązana jest wysłać co jakiś czas swoich pracowników i posprzątać teren, dotyczy to również poboczy, bo cały odcinek od stacji paliw do DINO usłany jest butelkami po setkowcach.
Ko to ma zbierać, dzieci szkolne na wiosnę?
Do pracy obiboki!!!
~~Żółtawozielony Bukszpan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pozłocisty Ambrowiec napisał(a): Wójt Nicnieumiem znowu chowa głowę w piasek, ale dobrze wie gdzie w Gromadce sprzedają narkotyki. Jako rodzic rządam działań w tej sprawie. Pan radny z naszego rejonu może zainteresuje się placem za STW z chmarą narkomanów i pijaczków.
Który radny? Na 11 listopada macie słupa a nie radnego.
~~w 10tkę napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawozielony Bukszpan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grażyna napisał(a): Policja z posterunku w Gromadce już dawno powinna uporać się z pijaczkami i ćpunami w naszej gminie. Znają teren i wiedzą co , gdzie i kto .
Jeżeli właściciel terenu nie wnosi zastrzeżeń i nie ma skarg to co się czepiacie?
Na stacji STW sprzedawany jest alkohol i płacą za to akcyzę do Gminy więc w interesie sprzedawcy jest żeby ludzie kupowali jak najwięcej. To gmina która bierze pieniądze za śmieci i akcyzę zobowiązana jest wysłać co jakiś czas swoich pracowników i posprzątać teren, dotyczy to również poboczy, bo cały odcinek od stacji paliw do DINO usłany jest butelkami po setkowcach.
Do pracy obiboki!!!
Sam zakładaj żółtą kamizelkę i sprzątaj ,jak nasyfiłeś
Gdzie napisałem, że to ja nasyfiłem?
Napisałem kto bierze za to pieniądze i kto ma sprzątać, nierobie.
Jeżeli ja biorę za coś pieniądze to staram się na nie zapracować, jak jest mało takich pracowników w gminie to zatrudnijcie więcej.
~~Różowa Cykoria napisał(a):Ktoś napisał: ~~w 10tkę napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawozielony Bukszpan napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grażyna napisał(a): Policja z posterunku w Gromadce już dawno powinna uporać się z pijaczkami i ćpunami w naszej gminie. Znają teren i wiedzą co , gdzie i kto .
Do pracy obiboki!!!
Sam zakładaj żółtą kamizelkę i sprzątaj ,jak nasyfiłeś
Gdzie napisałem, że to ja nasyfiłem?
Napisałem kto bierze za to pieniądze i kto ma sprzątać, nierobie.
Jeżeli ja biorę za coś pieniądze to staram się na nie zapracować, jak jest mało takich pracowników w gminie to zatrudnijcie więcej.
Nie wyzywaj od nierobów, bo schylam się po każdy napotkamy papierek na drodze,(no prawie),i nie płacą mi za to