Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Białawoszary Rozpław niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 21:32
~~Brudna Mydlnica napisał(a): Jak trzeba mieć zaorany mózg, żeby siedzieć na interetach i marudzić na wszystkich samemu nic nie robiąc.
Skoro on to takie zero (że został wójtem gminy) to kim jesteś ty, który nic szczególnego w życiu nie osiągnął?

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudna Mydlnica niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 6:59
Ile to podatków na tłuste pensje zapłaciłeś do gminy? 3 tys? 4tys rocznie?
~~Franek niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 8:43
~~Brudna Mydlnica napisał(a): Ile to podatków na tłuste pensje zapłaciłeś do gminy? 3 tys? 4tys rocznie?

Ja ponad 3 tysiące . l co mam w zamian z tego ? Wielkie g.wno .
~~Brudna Mydlnica niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 9:00
Masz zrobione wszystkie główne drogi i większość dróg gminnych, oświetlone ulice, wywóz śmieci i odbiór kanalizacji.
Możesz załatwić większość spraw w urzędzie gminy, gopsie. Możesz liczyć na pomoc OSP w razie draki. Twoje dzieci mają gdzie się uczyć, mogą korzystać z basenów, sali gimnastycznej, orlików i placów zabaw. Masz względnie posprzątane pobocza ulic.
~~Van niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 9:14
~~Franek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brudna Mydlnica napisał(a): Ile to podatków na tłuste pensje zapłaciłeś do gminy? 3 tys? 4tys rocznie?

Ja ponad 3 tysiące . l co mam w zamian z tego ? Wielkie g.wno .

Masz darmowe parkowanie .
~~ niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 12:31
~~Brudna Mydlnica napisał(a): Masz zrobione wszystkie główne drogi i większość dróg gminnych, oświetlone ulice, wywóz śmieci i odbiór kanalizacji.
Możesz załatwić większość spraw w urzędzie gminy, gopsie. Możesz liczyć na pomoc OSP w razie draki. Twoje dzieci mają gdzie się uczyć, mogą korzystać z basenów, sali gimnastycznej, orlików i placów zabaw. Masz względnie posprzątane pobocza ulic.

Ale mi udogodnienia . Np. do najbliższej drogi asfaltowej mam prawie 900 metrów

~~Złocistorudy Rabarbar niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 12:35
~~Brudna Mydlnica napisał(a): Masz zrobione wszystkie główne drogi i większość dróg gminnych, oświetlone ulice, wywóz śmieci i odbiór kanalizacji.

Za wywóz śmieci płacimy osobno. Za kanalizację płacimy osobno. To wielkie mi rzeczy ze ktoś robi coś za co ma zaplacone. Widać że komentarz pisany przez kogoś z urzędu gminy. Dla nich wykonywanie obowiązków Za które pobierają pensje to już jest coś.
~~Don-Bum niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 12:49
~~Złocistorudy Rabarbar napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brudna Mydlnica napisał(a): Masz zrobione wszystkie główne drogi i większość dróg gminnych, oświetlone ulice, wywóz śmieci i odbiór kanalizacji.

Za wywóz śmieci płacimy osobno. Za kanalizację płacimy osobno. To wielkie mi rzeczy ze ktoś robi coś za co ma zaplacone. Widać że komentarz pisany przez kogoś z urzędu gminy. Dla nich wykonywanie obowiązków Za które pobierają pensje to już jest coś.

Widać ze komentarz pisany przez kogoś , kto miast pracować ,z podobnymi jak on ,co dzień raczy się tanim winem za sklepem Dno.! Do roboty opoju.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza