~~Rafał napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladoczerwona Trzykrotka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Inka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoczerwona Trzykrotka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~io io napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zenek napisał(a): Mówią że ,, Trzaskowski to arogant i człowiek o fałszywym uśmiechu ".
W buntzlau będzie, być może lemingi z wichury namówią go do przyjazdu, wszędzie na płotach rozwiesili jego facjatę
Po co kr.etynie próbujesz używać języka obcego jak na polskim się wywracasz analfabeto. Aludzie niech sobie rozwieszają kogo chcą i samego prezesa na czele. Takie mają prawo. Błazen z Ciebie to mało powiedziane .
bsnery
Też jesteś marny z języka polskiego ,,Aludzie ". Zauważyłem , że niektórzy już zdejmują po cichu banery Trzaskowskiego
Jak Ty biedny człowieczku i zwracam się do Ciebie z szacunkiem nie widzisz różnicy między brakiem spacji a błędami orto i grama im , to chyba nie próbuj zabierać głosu na forum , bo po prostu jesteś kompletnym d.eb.ilem.
Jesteś większym debi..m . Zauważyć to można w wyżej zamieszczonym , bez znaków interpunkcyjnych , przekazie i nieuczesanych myśli.
Nieuczesany to cię zrobił i s.p.i.er.do.lił. Twój stary spuścił się na gnój i się nie spodziewał ,że takie coś wyrośnie. Ot i magia pgr-u.
~~Bladoczerwona Trzykrotka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rafał napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoczerwona Trzykrotka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Inka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoczerwona Trzykrotka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~io io napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zenek napisał(a): Mówią że ,, Trzaskowski to arogant i człowiek o fałszywym uśmiechu ".
W buntzlau będzie, być może lemingi z wichury namówią go do przyjazdu, wszędzie na płotach rozwiesili jego facjatę
Po co kr.etynie próbujesz używać języka obcego jak na polskim się wywracasz analfabeto. Aludzie niech sobie rozwieszają kogo chcą i samego prezesa na czele. Takie mają prawo. Błazen z Ciebie to mało powiedziane .
Też jesteś marny z języka polskiego ,,Aludzie ". Zauważyłem , że niektórzy już zdejmują po cichu banery Trzaskowskiego
Jak Ty biedny człowieczku i zwracam się do Ciebie z szacunkiem nie widzisz różnicy między brakiem spacji a błędami orto i grama im , to chyba nie próbuj zabierać głosu na forum , bo po prostu jesteś kompletnym d.eb.ilem.
Jesteś większym debi..m . Zauważyć to można w wyżej zamieszczonym , bez znaków interpunkcyjnych , przekazie i nieuczesanych myśli.
Nieuczesany to cię zrobił i s.p.i.er.do.lił. Twój stary spuścił się na gnój i się nie spodziewał ,że takie coś wyrośnie. O
t i magia pgr-u.
Ten ostatni wpis świadczy o tym , że coś jest nie tak zTwoją osobowością . Lecz się marny człowieczku .
~~Ja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladoczerwona Trzykrotka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rafał napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoczerwona Trzykrotka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Inka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoczerwona Trzykrotka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~io io napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zenek napisał(a): Mówią że ,, Trzaskowski to arogant i człowiek o fałszywym uśmiechu ".
Nieuczesany to cię zrobił i s.p.i.er.do.lił. Twój stary spuścił się na gnój i się nie spodziewał ,że takie coś wyrośnie. O
t i magia pgr-u.
Ten ostatni wpis świadczy o tym , że coś jest nie tak zTwoją osobowością . Lecz się marny człowieczku .
Owszem ja się mogę leczyć. Ty lepiej poddaj eutanazji , jak cię stara nie zdążyła wyskrobać.